Buna, eu cred ca oricine doreste o rel bazata pe iubire si pe respect, nu doar sex, asta nu e o rel adevarata, daca te-ar iubi nu ar spune ca rel voastra e la nivel de sex...deci cred ca mai bine renunti la el, nu trebuie sa fi folosita pentru placerile lui.
Cat crezi ca va mai dura relatia asta? pana se plictiseste de tine si apoi iti spune "pa"...
incearca sa il eviti un timp...sa vezi cum reactioneaza...asa iti vei da seama ce simte cu adevarat.
bafta!
Destul de greu dar din ce ne-ai zis tu, singura relatie dintre tine si el este o aventura bazata excluziv pe sex. Sper ca am inteles bine -Sunt persoane si persoane. Aventuri si aventuri. Probabil a ta este una in care cea care a pus suflet ai fost tu. Probabil el cauta doar sex si atat si probabil ca ceea ce ii oferi tu il face sa continuati aceasta aventura. De prferat este sa nu depui sentimente. Nu cred ca iti doresti sa suferi.
Gandeste-te ce-ti doresti? O relatie adevarata sau o relatie bazata doar pe sex? Pune in balanta astea doua variante si apoi vei stii ce sa faci.
Hey lasa-l balta pe tip, sunt multi ca el de de prima data cand te vad cu altul le sare tandara si te trezesi ca iti zice:"Iarta-ma stiu ca am gresit vreau sa fim din nou impreuna "crede-ma daca el vrea sa creada ca ce e intre voi e numai sex lasa-l sa creada asta isi va da seama in final ca a grsit si ca te vrea inapoi ...Asa suntem noi genul feminin ii lasam sa creada pe barbati ca cea ce gandesc ei e bine, apoi isi dau seama de contrariu.
Sper sa iei cea mai buna decizie in aceasta problema si mai sper ca sfatul meu te-a ajutat!