Pai se pare ca te place si ea Asa ca nu fi timid ..cateodata ne place lucrul asta la voi dar de multe ori asteptam ca voi sa faceti primul pas.zic cel mai bine sa incerci sa mai vorbesti cu ea ..si usor usor sa o intrebi daca nu vrea sa iesiti intr-un parc dupa ore. Va plimbati putin. mai spuneti o gluma doua si vezi cum decurge " intalnirea", si la final daca tu consideri ca a mers bine ii pui marea intrebare. sper ca te-am ajutat.
Pai, eu cu actuala mea Prietena am procedat in felul urmator (subscriu ca la fel mi s-a intamplat si mie) cauta un subiect comnu si daca vezi ca treaba decurge conform planului invit-o la un suc, si spune-i ca o placi! Sper ca te-am ajutat! Funda ?
De-abia v-ati cunoscut, mai intai intra in vorba cu ea la scoala, pe mess sau pe fb, petreceti o perioada ca prieteni pana o cunosti si iti dai seama cum o sa reactioneza la propunerea de a avea o relatie, si in cele din urma spune-i ca o placi si ca ai vrea sa fiti impreuna.
Sper ca te-am ajutat!
NB!
Sinceritatea este o solutie dar de ce sa faci tu primul pas. Ai rabdare cu tine ca daca doreste ceva de la tine va veni singura, fara sa o impulsionezi tu.