| TwiXXXie a întrebat:

Salut, am o colega in clasa de care mi-a placut dar ea nu prea dadea semne ca ma place asa ca am lasat-o balta, insa de vreo 2-3 zile tot incearca sa-mi atraga atentia, vine se pune cu fundul pe banca mea si mai ma intreaba cate o chestie si ii raspund(dupa parerea mea cauta subiect de discutie), iar din cand in cand ma ia de mana sau face cumva sa ma atinga, iar parca pe mess foloseste din ce in ce mai multe emoticonuri gen ":*" si ":X"....Intr-o zi i-am sugerat ca i-ar sta mai bine in colanti decat in blugi iar a doua zi a venit la scoala in colanti(eu nu am observat la inceput dar mi-a atras ea atentia)... Dupa parerea mea s-a cam intors roata, voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| scooby98 a răspuns:

E foarte clar ca te place daca vrei incerca si tu sa te duci la ea sa vb cu si vezi ca se intampla daca reactioneaza cumva inseamna ca simte ceva pentru tine daca nu inseamna ca doar gaseste in tine un prieten bun

8 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Și uite că s-a întors roata, ce mai aștepți?

Spune-i cât de mult o placi, cu siguranță te place fata.

Succes.

| lolylolypops a răspuns:

Da, s-a intors roata dar nu profita acum de chestia asta, nu-ti bate joc de ea, daca te place si o placi spune-i, precis veti avea o relatie frumoasa! Ai grija ea poate sa te creada doar un prieten bun si sa faca toate acestea cu tine spre exemplu eu am un prieten f bun baiat si ne comportam tot cam la fel, dar nici nu ma gandesc sa am o relatie cu el, e prietenul meu si doar atat! Depinde cum este fata, eu am crescut printre baieti si de-asta ma comport asa! Daca esti convins ca te place, nu ezita, spune-i ce simti! Succes!

| TwiXXXie explică:

De cateva ori a incercat sa se intinda sa ma ia in brate...

Răspuns utilizator avertizat
| mihaela997 a răspuns:

Cred ca acum ea te place. Dar fi indiferent pentru ca dupa daca nu se dovedeste ca te place dar ea stie ca tu o placi va profita de tine pentru ca va sti ca tu esti indragostit de ea si ca ai face orice pentru persoana iubita.

| PS3 a răspuns (pentru mihaela997):

Da, exact asa am patit si eu. Eram in clasa a 8-a, la sfarsit, vorbeam mult, iar acum, cateva luni mai tarziu, nu mai vorbim deloc, mergand la liceee diferite.

| AlexandruAlex98 a răspuns:

Pai poate ea nu vrea sa-ti zica in fata ca te iubeste si vrea sati atraga atentiawinking ar trebui sa stai de vorba cu ea intr-o zi si sa-ti spuna adevarul pe care il ascunde dar oricum eu cred ca te place...si eu am patit asa cu o fata care acum sunt cu ea, deci mai bine ar trebui sa faci ce ti-am zis euwinking, succes happy

| cristiano995 a răspuns:

Dac o mai placi ii spui si gta! Ce mare lucru