| Atropos33 a întrebat:

Salut,am o colegă la serviciu de care m-am îndrăgostit rău de tot și pot spune că până acum nu am simțit niciodată față de o femeie așa ceva, parcă ar fi o conexiune specială între noi.
Suntem colegi de 3 ani,din primul moment mi-a fost simpatică,dar era căsătorită și am respectat treaba asta, aproximativ acum un an s-au despărțit și după câteva luni am inceput sa observ mici semne, într-o zi a venit la lucru fără machiaj, eu veneam înapoi în birou și când am trecut pe lângă ea (lucram la un metru unul de celălalt, doar o masă și monitorul ne despart) m-a întrebat nu ai observat nimic diferit pe mine? zic nu și zice, târziu m-am trezit și nu am avut timp să mă machiez (cu un zâmbet larg și cu ochi strălucitori) bineînțeles i-am zis, ești așa de frumoasă că și ieri cu machiaj.
La o poză de grup cu toți colegii a stat lângă mine și m-a îmbrățișat cu o mână dar așa că să-l simt că mă îmbrățișează.
Anul trecut în decembrie cu toți colegii ne-am dus la o petrecere ca sa ne descărcăm puțin, deoarece pentru mine a fost un an greu cu multă muncă și m-am dus doar să mă descarc și să mă distrez, bineînțeles a venit și ea, de multe ori ne-am intalnit, apoi ne-am dus să bem câteva shotturi. La un moment dat m-a întrebat că totul este ok cu machiajul și se uită la mine am zis da, după 1 secunda mă întreabă că nu ar trebui sa se dea cu ruj pe buze? Eram deja beat până atunci.Am ieșit cu ea la o țigară și au fost câteva secunde bune ne-am uitat în ochii celuilalt, privirea aia nu o să uit niciodată, la următoarea "pauză" eram in drum spre intrare.
Probabil că din cauza că eram setat numai pe distracție nu am observat lucrurile astea, numai în ziua următoare...
Asta a fost înainte de Crăciun și după petrecere au mai fost vreo 2 zile lucrătoare până să intrăm în concediu,in prima zi la servici mi-am dat seama că am rănit-o,s-a văzut în ochii ei,dar de rușine nu am ridicat tema, a doua zi am strâns un pic de curaj ca să vorbesc cu ea și îmi zice zambind că suntem doar colegi, ok.
Dar am simțit că nu a spus adevărul, așa că am mai incercat să vorbesc cu ea pe WhatsApp,i-am scris că m-am îndrăgostit de ea și că târziu am observat semnele, ea mi-a răspuns că niciodată nu o să fie nimic între noi și oricum are pe cineva și să nu facem situația sa fie incomodă că suntem colegi.
A început anul nou și munca, am respectat ceea ce mi-a scris, nu am mai ridicat tema, m-am comportat frumos, dacă nu a știut ceva am ajutati-o, în conversații cu colegii unde și ea a fost prezentă am participat și eu.
Dar totuși în fiecare zi am simțit că și ea mă iubește,in gesturi, de multe ori îmi căuta privirea și de cateva ori m-am uitat și eu la ea și atunci repede s-a uitat în altă parte.
Când am ieșit în pauză, ea s-a oprit singură și se uita la mine dar eu nu am avut curajul să mă duc acolo pentrucă îmi este frică de încă un rejection și nici nu știu ce să-i spun, când sunt pe val și am destul curaj să vorbesc cu ea despre noi, atunci ea nu pare in formă.
Astăzi 8 Martie cu colegii am dăruit fiecare femeie cu un buchet de flori, eu i-am dat ei si credeam că astăzi o să iasă ceva, dar nimic la fel că și până acum.
Poate că doar eu îmi dau filme că mă iubește și numai îi este doar milă de mine că sunt îndrăgostit de ea?
Nu știu ce să fac...incepe să-mi afecteze munca.
Vă rog să mă ajutați.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai un stil de a vorbi de nu intelege nimeni nimic, ea ti a zis clar ca are pe cineva gata nu o mai agasa ca sunteti colegi de muncă si o sa i faci probleme daca ea te ar fi placut poate te ar fi invitat la ea acasa fiind singură datr asa sa limitat doar sa vorbeasca cu tine banalitati cum îi sta ei rujul ca sa machiat sau nu detalii ne importante, iar la petrecere ai mers sa te destinzi nu sa te descarci daca era sa te descarci ai fi facut sex cu colega asta si te descarcai, dar asa i ti faci iluzii in timp ce altul face ceva real cu ea. Ce varsta are colega ta?

| Hammurabi a răspuns:

De curiozitate sau ca fapt divers, tu cât crezi că poate avea răbdare o femeie ca să prinzi tu curaj și să faci un pas sau un gest? laughing
Dacă ea a văzut că după ce s-a despărțit tu nimic, nimic, nici o mișcare, ce-ai fi vrut să facă? să aștepte după tine?
Câți ani ai? 15 - 16?
Vă vedeați și erați împreună la muncă în fiecare zi și tu nu ai făcut nimic, n-ai avut nici o inițiativă luni de zile? Pentru mine e greu de înțeles.
Iartă-mă că îți spun, dar ea deja te-a catalogat probabi. Și nu favorabil pentru tine.
Nu știu dacă mai ai vreo variantă.

| iulia0514 a răspuns:

Dacă nu ai curaj asta pățești, Sau ai impresia că o să aștepte până îți faci tu curaj?
Fă-ți curaj sa vorbești cu ea pana nu-și găsește pe altcineva!

| Paracetamol0lol a răspuns:

Deci ai serviciu și habar nu ai cum să o abordezi? Spune-i pur și simplu " vrei să ieșim să luăm cina în ziua x " și dacă zice da, înseamnă că îți dă o șansă, dacă nu, nu e interesată, simplu. De ce trebuie să te complici așa de mult? thinking