Asta ma intrebam si eu, dar nu cred ca il vrea ca prieten ci vrea sa stie ce miscari face ex-ul (cel cu care a fost), in caz ca da de una mai buna decat ea si are ciuda se face victima sa mearga din nou cu el. Eu niciodata nu am mentinut o relatie amicala cand am terminat cu fostele, multi spun: e o prostie sa nu mai vorbesti cu ea bla bla dar e problema: iti aduci aminte de momentele frumoase, tot ce s-a petrecut intre voi, etc. si de aceea e bine sa se elimine orice contact cu fosta prietena.
Dar de ce sa nu ramana prieteni? O fac pentru ca au tinut si inca tin la peroana respectiva si chiar daca nu pot fii impreuna pentru ca nu se potrivesc nu insemna ca nu trebuie sa fie prieteni.
Pai, unele persoane de sex feminin sunt atrase de ideea de avea backup, adica rezerva. Poate se razgandeste daca da peste unu de care nu-i convine si-i surade ideea sa aiba la cine sa apeleze cand cel cu care e nu mai corespunde cerintelor ei. Nu generalizez, unele. Sau, dupa o zicala veche si poate vulgara, si cu penisu-n fund si cu sufletul in rai.
Nu neaparat Korrawi poate au tinut la pers respectiva si daca nu se mai poate vrea totusi sa ramana amici.
Hm, in cazul descris mai sus nu vad cum a tinut la persoana respectiva daca citez "ii da m*e, ii frange inima". Dar sa presupunem totusi ca el e mai masochist asa. Sunt un pic cam cinic, dar in principiu un tip si o tipa nu prea pot sa fie amici, mai ales daca au fost impreuna. Ori el are bucurii la ea si el asteapta ca un catel momentul oportun, ori are ea bucurii la el sau ar vrea sa aiba sau vrea un backup cum am zis mai sus. Ma repet, nu generalizez, dar e cam mare procentajul, posibil sa fie si exceptii, desi eu personal nu cunosc, si persoanele care sustin ca sunt "doar prieteni" in circumstanele potrivite pot ajunge la o relatie amoroasa. Posibilitatea exista dupa parerea mea, eu unul cel putin nu pot fi amic (mi s-a mai spus ca sunt superficial, oi fi, dar sunt si sincer :))) cu o persoana de sex feminin daca nu sunt macar putin atras de ea. Daca ai timp si rabdare sa citesti despre the ladder theory aici, http://www.laddertheory.com/. Mie unul mi se pare ca are dreptate in marea majoritate a cazurilor, cel putin in cazul meu. La fete nu stiu cum e, dar banuiesc ca si acolo se aplica destul de mult.
E aiurea sa fi prieten cu cineva cu care ai impartasit unele momente intime (de orice fel) de oarece fara sa vrei te gandesti la momentele acelea ce le-ati avut impreuna si daca e sa i se ceara un sfat nu o sa poata fi niciodata impartiala pentru ca totdeauna va fi emotiva si un pic geloasa (daca nu chiar rau intentionata). Probabil vrea sa fiti "prieteni cu beneficii" pana isi gaseste pe altul care sa-i potoleasca hormonii si sa-l prosteasca.
beausingurlamasamea întreabă: