E indicat sa o eviti definitiv, o sa te tina in suspans toata viata daca o vezi in continuare si nu vei fi fericit cu nimeni
Multe se plictisesc când primesc chiar tot și caută atenție acolo unde trebuie să facă și eforturi pentru ea
Probabil că eşti bun la pat şi de asta umblă cu vrăjeli de-astea la tine.Eu cred că ea vede în tine mai degrabă un obiect sexual decât un bărbat.Aşa sunt multe tipe autotintitulate „independente".Şi eu am avut de-astea, dar cum am un pic de experienţă... pe 2 le-am executat că asta vroiau, iar pe restul le-am respins pentru că-mi doream altceva, şi anume ceea ce am acum, o relaţie bazată pe iubire sinceră, nu sex, relaţie ce se va consolida cu căsătorie .
In primul rand, nu ar trebui sa te bati cu nimeni pentru ea sau pentru astfel de lucruri, daca voi doi va iubiti, doar voi doi sunteti responsabili de relatia voastra. Deci nimeni nu ar putea sa va desparta, doar voi doi.
Acum ca ea zice asta... vorbeste despre asta cu ea, ar trebui sa discutati acest subiect, nu il lasati asa... nespus.
Eu din fierea mea sunt calm, pana ma supar, atata timp cat eu treceam pe strada pe langa ei si ziuau ca ma bat ca nu stiu ce, orgliul meu de baiat?
Salut, ceva de genul am avut si eu o tipa in 2009, dar mai tarziu am realizat ca femeile le schimbi iar prietenii raman. Nu are rost sa te bati cu nimeni pentru o fata mai ales in cazul acesta. Daca te mai cauta nu ii mai da atenție. O sa vezi ca nu stie ce vrea, azi o prinzi cu unul, maine se intoarce la tine si etc. Uit-o!
Trecutul este trecut și rămâne în trecut, da se poate sa mai tina la tine... De iubit nu știu ce sa zic. Când iubești nu ranesti!