Bună.
Dar ea nu se spală nici după contact?
Trebuie educată dn acest punct de vedere, la 17 ani este femeie și habar nu are de igiena intimă?
Urmele maronii sunt de la menstra care tocmai s-a încheiat.
Spălați-vă împreună și înainte și după, este cel mai bine și dacă după o perioadă de timp mai observi astfel de lucruri, stai cu ea deschis de vorbă.
Bine este să meargă și la un control ginecologic, tind să cred că este aeriană rău de tot.
Pa, pa.
Trebuie sa ii spui asta.De obicei se cam intampla invers. Poti contacta si o boala datorata lipsei de igiena.
Inainte si dupa partida se face dus, fa tu chestia asta si poate iti va urma comportamentul si va face la fel, mi se pare stranjenitor pentru tine sa o vezi in halul asta. nu-mi dau seama ce gandeste ea...
Nasol, ar trebui sa stie ca igiena intima este cea mai importanta!
Cu toata rusinea ar trebui sa-i spui, ca poti avea si tu probleme, din moment ce intretineti relatii sexuale poti lua orice infectie de la ea!
Pai spune-i sa faceti dus amandoi, unul dupa altul inainte de sex.
Si daca ea zice ca e curata spune-i ca va puteti simtii bine daca ati face dus impreuna si sa ii spui frumos ''te voi sterge si te voi da cu sapun pentru ca imi face placere''
Si atunci o poti da cu sapun chiar tu!
Sper ca te-am ajutat.
P.s. Pe TPU nu poti scrie ce trebuie de la A-Z asa ca ma poti intreba si gasi pe mess : pribekmiruna
Aleu s-ar putea sa aiba si ea o boala care sa tio dea si tie. deci prietene ai grija si fa cumva. plus ca gandeste-te daca ii zice ce vrei sa ii zii dar asa frumos si se supara gandeste-te la ce variante minunate de a va impaca exista. ai grija trebuie sa ii zici pana la urma.
Incercati da faceti asta in dus sau incearca delicat sa vb cu ea)))Bafta
Sa stii ca ...in primul rand este un risc pentru ea sa se infecteze. trebuie sa gasesti o solutie si sa-i spui daca ti la ea deoarece ea se poate infecta in zonele intime
Trebuie sa-i spui, ia-o repede pe prietena ta si fugiti ambii la medic sa nu fie tirziu
BlitzLikeXd întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: