| vlad210 a întrebat:

Am o fata in clasa care este cea mai frumoasa si sexy din toata scoala, tuturor baietilor le place de ea. In clasa a 5a am fost cu ea ( acum 2 ani) vreo 2 saptamani, dupa care ne-am despartit, amandoi fiind a 5a eram mai timiz. Momentan vorbesc cu ea foarte des, iesim impreuna prin oras. anyway. Ea imi spune ca eu sunt cel mai frumos baiat din scoala tongue, iar de restul nu prea o intereseaza. Mie nu-mi place in mod special de ea, dar o gasesc foarte frumoasa, sexy si desteapta. Eu sunt genul mai golan si ei nu prea ii plac genul asta de baieti. Credeti ca ar exista vreo sansa sa-i placa de mine si sa fiu cu ea? Toata lumea ne spune ca ne-ar sta bine impreuna.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu eai spune ce sentimente ai poate o sa te inteleaga

| s3xy0girl20 a răspuns:

Incearca ca nu mori daca o intrebi! intreab-o daca ai vreo sansa cu ea si zii ca vrei sa fii cu ea ca o placi si chestii din astea, ca n-ai nimic de pierdut pana te indragostesti de alta

| vlad210 explică:

Ai dreptate : "poate", dar poate nu.

NOname
| NOname a răspuns:

De ce oare am impresia, ca iti pasa mai mult de gura lumii, si nu de ceea, ce simte ea, respectiv tu? Sansele sa te placa exista mereu, dar fa ceva cu aceasta atitudine si nu mai fii atat de superficial! Succes!

| 123454321 a răspuns:

Da pentru ca stilurile astea se imperecheaza des pana la urma incercarea moarte n-are succes