anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o fata in clasa si imi place de ea si mie se pare ca si ei ii place de mine ca tot se uita dupa mine in pauze si ore. Daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi dar nu prea as putea sa ii zic in fata daca vrei sa fi cu mine pentru ca aia din clasa de la mine au niste glume despre fata aia si eu am o reputatie in clasa aia.

6 răspunsuri:
| alonet a răspuns:

Banuiesc ca ai Id-ul e de mess sau numarul ei de telefon sau ceva de genu?! iti propun sa iei legatura cu ea si sa ii scrii ceva de genu:

"observ in tine un lucru care ma face interesat de tine intr-un mod mai mult decat colegial, de accea as dori sa stiu daca ar fi cu putinta sa ma intalnesc cu tine intr-un mod discret fata de colegi in afara orelor de la scoala la un ceai sau ceava in genu" si in functie de raspun poti sa afli daca e curioasa de tine, eu zic ca nu e un mesaj care ar putea sa te compromita in cazul in care nu apreciaza sinceritatea si te da pe mana colegilor happy si la ceai incearca sa fi cat mai sincer, sa nu uiti ca fetelor le place complimentele facute cu bun simt (totdeauna complimentele sa fie sincere ) si sa nu vorbesti cu ea la primele intalniri despre lucruri care o complexeaza (in general complexele provin din imperfectiuni, pune-te in locul ei i vezi ce nu ti-ar place daca ai avea trasaturile fetei ei) fetele cu pistrui nu le plac pistrui celor cu parul lins natural vor bucle si celor cu bucle vorintins, cu fetele de varsta ta nu vorbi despre kilograme indiferent cat de slaba e, si multe altele happy

| Me23 Tia a răspuns:

Crede-ma ca nu prea sunt sanse sa te refuze.parerea mealaughingsi dupa ce zici tu "tot se uita la mine in pauze si in ore" e absolut sigur ca te place.vezi cu ii zici pentru ca poate sa nu te creada. poate sa creada ca vrei sa faci mto de ea...bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Reputatie... bai baiatu`le laughing

daca este in clasa cu tine nu vad de ce ti-ar fi greu sa vb cu ea raised eyebrows

| sweetydancer a răspuns:

Si eu am aceeasi problema doar ca eu sunt fatatongue.(eu cred ca ii place de mine dar nu pot sa-i zic). parerea mea e sa vb putin cu ea la inceput pe mess. isi da seama ca o placiwinking. si apoi daca si ea te place o sa inepeti sa vb mai mult si mai mult...fiind baiat ar trebui sa faci primul pas.sh poate fata nu e chiar asa cum zic glumele din clasa, alea sunt barfe, ea poate nu e deloc asa si sufera enorm. sper ca te-a ajutat ce ti-am zis eutongue. poate mai vb, imi zici si u ceva despre ce ar trebui sa faca o fata

| sweetydancer a răspuns:

Cum o cheama pe fata?

| xXV@LYXx a răspuns:

! Iao incet nu te grabi.Ca daca iei treaba prea repede nu te va placea. Fai o impresie buna despre TN.Si ar trebui sa ai un fizic bun ca sa te placa si MARESTI SANSELE! BAFTA!