Costica draga esti pe drumul cel bun! Tine aproape si fa-o sa se simta bine mereu. Sa stie ca ea este cea mai frumoasa, cea mai draguta, cea mai educata, cea mai manierata, cea mai eleganta, cea mai sexy,...
Bafta!
Sa tii in continuare relatiile ...Intilnitava... daca parintii vostri nu sunt in potriva fi sincer cu ea spune-i tot. iti doresc succes :*
Poy ai putea sa vorbesti cu ea deschis...sa ii spui ce simti pentru ea...sunt sigura ca va reactziona bine. Succes!
Eu cred ca te considera cam golanas. Vorbeste cu ea si da cartile pe fata, o sa fie bine .
Pai tu trebuie sa o intrebi daca doreste o relatie cu tine si ea iti va raspunde cu acelasi raspuns pe care il voi dori caci daca sunteti buni prieteni puteti sa ajungeti si la o relatie serioasa!
Pai daca se comporta cu tine ca si cu un prieten bun gandeste-te si tu ca ea nu te iubeste ca pe un iubit sau ceva, daca ar fi indragostita de tine ar avea emotii cand vb. cu tine e si logic sper ca teama jutat si daca da astept fuditza
Pai daca face toate chestiile astea, cred ca si ei ii place de tine
Ai putea sa ii marturisesti ca te'ai indragostit de ea si ca vrei sa fi impreuna cu ea
P. s: Fetelor le plac baieti glumeti si directi!
Dragul meu Costea10 ai pierdut'o. Te'a incadrat deja in zona friend. Daca se lauda cu tine ca esti "sotul" ei, e clar ca glumeste cand e vorba de o relatie cu tine.
Personal, cred ca daca ii spui ca o placi, o vei pierde de tot, se va speria si se va retrage in liniste.
(^^,)
AndrewTate7789 întreabă: