| Costea10 a întrebat:

Am o fata la fosta mea scoala, suntem foarte buni prieteni! Imi place de fata asta, chiar daca nu prea o am la suflet, imi place... Ea ma lasa sa o imbratisez cand o vad...nu zice sa nu o imbratisez. Ma lasa sa o pup. Dar ma lasa doar pe obraz. Ma lasa sa o musc de gat. Nu ii las semn, doar asa, un fel de sarut. O intreb mereu daca ma mai iubeste si zice ca da Odata i-am zis daca vrea sa vina in parc >: Si a zis ca ar fi venit dar nu poate ca nu o lasa parintii. Ii place ca o fac sa rad mereu Ea imi zice mie ca sunt barbatu ei si eu ii zic nevasta. In gulma desigur. Si nu zicem doar asa, zicem si in conferintele de pe mess si in realitate. Vreau sa stiu daca pot sa o fac prietena mea, si ce ar trebui sa fac in continuare, cum sa ma comport cu ea. Dau Funda happy

Răspuns Câştigător
| ATHOS a răspuns:

Costica draga esti pe drumul cel bun! Tine aproape si fa-o sa se simta bine mereu. Sa stie ca ea este cea mai frumoasa, cea mai draguta, cea mai educata, cea mai manierata, cea mai eleganta, cea mai sexy,...
Bafta!

7 răspunsuri:
| PaPsHiKa a răspuns:

Sa tii in continuare relatiile ...Intilnitava... daca parintii vostri nu sunt in potriva fi sincer cu ea spune-i tot. iti doresc succes :*

| LongboarderG a răspuns:

Poy ai putea sa vorbesti cu ea deschis...sa ii spui ce simti pentru ea...sunt sigura ca va reactziona bine. Succes!

| Elena1234456 a răspuns:

Eu cred ca te considera cam golanas. Vorbeste cu ea si da cartile pe fata, o sa fie bine happy.

| margarytta600 a răspuns:

Pai tu trebuie sa o intrebi daca doreste o relatie cu tine si ea iti va raspunde cu acelasi raspuns pe care il voi dori caci daca sunteti buni prieteni puteti sa ajungeti si la o relatie serioasa!

| Daniel_4881 a răspuns:

Pai daca se comporta cu tine ca si cu un prieten bun gandeste-te si tu ca ea nu te iubeste ca pe un iubit sau ceva, daca ar fi indragostita de tine ar avea emotii cand vb. cu tine e si logic sper ca teama jutat si daca da astept fuditza big grin

| scumpete a răspuns:

Pai daca face toate chestiile astea, cred ca si ei ii place de tine

Ai putea sa ii marturisesti ca te'ai indragostit de ea si ca vrei sa fi impreuna cu eabatting eyelashes

P. s: Fetelor le plac baieti glumeti si directi!big hug

| Derye a răspuns:

Dragul meu Costea10 ai pierdut'o. Te'a incadrat deja in zona friend. Daca se lauda cu tine ca esti "sotul" ei, e clar ca glumeste cand e vorba de o relatie cu tine.
Personal, cred ca daca ii spui ca o placi, o vei pierde de tot, se va speria si se va retrage in liniste.

(^^,)