Cel mai simplu e sa o intrebi
Daca v-ati sarutat e normal ca te place adica depinde ce fel de persoana este sincer eu daca ma sarut cu un baiat este pentru ca il plac
dar daca vrei sa aflii intreab-o sincer sau pune pe altcineva sa o intrebe dar cel mai bine e s-o intrebi tu fata in fata sau pe mess.
Mult succes!
Iti dai seama din comportamentul ei fata de tine si comportamentul ei fata de ceilalti colegi. Daca cu tine e mai atenta iti raspunde frumos se baga in seama.Intelegi ce spun.
Si daca totusi a existat si un sarut acolo.eu zic ca sunt sanse mari sa te placa.deoarece fete nu se saruta decat cu baietii de care sunt interesate.
Sper ca te-am ajutat .
Da. eu va inteleg pe voi dar chestia este ca mi-e rusine ))
chestia e ca a mai fost cu unul inaintea mea si mi-a zis pe mess ca a stat cu el vreo 2-3 zile sa vada daca ii place de el.
Si eu ce sa mai inteleg :?))))
Si la fel a fost si cu mine. m-a sarutat, a stat cu mine chiar o saptamana si dupa nimic.
Pai trebuie sa te imprietenesti cu ea bine si dupa aia intreab-o cand vorbiti de lucrusi complet diferite gen:"A si apropo vreau sa te intreb ceva...". Sau pune pe altii sa intrebe si pretinde ca nu ai avut de a face cu asta...
Eu vreau sa-ti dau un sfat pai intreb-o dar frumuos printr-o gluma ai sa vezi tu cum fcai dar eu iti dau un saft bun crede-ma dar spune-i printr-o gluma un lantisor un inel smecherii baitule:d:d:d