Ati fi mult mai fericiti dacă ati respecta planul Creatorului și pe viitor ti face sex numai după casatorie. SI cu prezervativul folosit corect sunt 1% sanse săramnă insarcinată, pot avea loc scurgeri imperceptibile pe langa, asa ne-am pomenit noi cu fiul nostru cel mai mic de 6 ani, Un bărbat adevărat nu tine o fată in acest stres cu se insoara cu fata pe care zice că o iubeste si dacă apare un copil isi asuma raspunderea de tată și il cresc impreună.
Daca domnul "parnaie" doreste sa fie nasul copilului, eu ma ofer sa asigur muzica si bautura la botez!
Din pacate, asta se intampla fiind ai folosit prezervative prea mari pentru cuculetul tau.
Nu ai ce-i face, decat un test DUPA 21 de zile de la ultia partida sexuala, sa vezi daca fata este sau nu gravida.
Chestia asta cu trebuie sa-i vina ciclul la data xx este total eronata, fiindca fata are ciclul de tip NEREGULAT, de aceea vine aleator si nu se poate tien nici un calendar sau aplicatie la acest tip de ciclu, doar protectie folosita intotdeauna.
Din ce am citit si daca nu intarzie poate sa fi ramas
linarkfts întreabă: