E o zi ca oricare alta. poate nu ai gasit pers potrivita, nu trebuie sa-ti faci prea multe scenarii in privinta asta, o sa vezi ca o sa apara cand te astepti mai putin.si eu sunt singura de "Valentine's day", dar nu ma simt neaparat singura. app si sfatul meu e sa incerci sa iti faci o prietena daca tot te simti atat de trist, dar sa nu fii prea disperat in privinta asta, cliseul"fii tu insuti" chiar functioneaza succes!
Pai iesi afara din casa, plimba-te, iesi cu prietenii, pune-i sa iti faca cunoastiinta cu amicele lor solo si voila
Pai...de mine ce zici, ca am...si totusi nu fac nimic?
adica m'ai bine sa nu ai, decat sa ai si sa realizezi ca nu are rost sa o continui cu el si totusi o continui doar pentru faptul ca te'ai atasat del si fiindca ti'e teama ca nu ve'ti cum ati fost inainte
oricum, ma simt la fel se singura ca si tine. in fine in viata trebuie sa te obisnuiesti cu tot felul de "obstacole"
bafta
Buna.
Pai...eu cred ca o sa stau in casa
sau daca nu o sa accept invitatia prietenelor de-a merge la un club
Eu am prieten, dar se pare că în ziua respectivă o să fiu singură, e plecat... O petrecem împreună?
Eu ma simt foarte binee! Ma enerveaza toata chestia asta cu Valentine's Day si niciodata nu am sarbatorit-o, si nici daca as avea cu cine nu as face-o, ar fi doar o zi ca oricare alta. Dar ma simt foarte bine sigura!
Buna...si eu tot singura o sa raman de valentine's day. si o sa stau in casa singura
Eu una sunt obisnuita... dar pot spune ca inca ma simt singura, trista,., ca de obicei. In fiecare an am facut un singur lucru: am stat in casa, singura, fara nimeni injur...pana si ai mei pleaca pe nu stiu unde dar nu-mi pasa. Valentine`s Day pentru mine e o zi normala, ce e diferit ca nu ies din casa dar in rest sentimentele de tristete sunt aceleasi.
Tu ai putea sa iesi cu prietenii, sa te distrezi, sa incerci sa uiti ca e V. Day...Nu se stie niciodata, se poate intampla sa iti faci o prietena chiar in ziua aia. Fi optimist si nu mai lasa tristetea sa te domine in zilele cand trebuie sa fi fericit.
Hmm...si daca ai un iubit ce ai fi facut de valentine's day?
app cati ani ai?
Dale incolo de fete! distreaza te cu prietenii. Un club o discoteca, o petrecere ceva...
(12 Februarie 2010 11:33 | Raportează ▼) crazygirlyo a răspuns:
Hmm...si daca ai un iubit ce ai fi facut de valentine's day?
app cati ani ai?
Am 21 de ani, ma simt singur pentru ca sunt plecat din tara si nu am pe nimeni cu mine. De asemenea imi este foarte greu sa imi fac o prietena aici. Se mai ivesc unele aventuri dar fetele de aici au o alte mentalitate. oricun mersi pentru raspuns
Fiica mea nu are inca 14 ani si sufera ca nu are un iubit. Zilele astea sunt ca sarea pe rana cand te asalteaza reclame cu inimioare.Acum e nevoie de un prieten bun - sau mai multi, o petrecere, si mult optimism.
Mutubal întreabă: