Nu stiu varsta ta dar oarecum nici nu conteaza... sincer nu asi astepta ca ea sa faca primul pas ci l-a-si face eu, referitor la prima intrebare daca m-as simtii bine singura probabil nu asi accepta dar depinde de baiat... cum m-ar aborda... daca vrei totusi sa incerci sa ii spui eu ca fata ti-asi sugera sa o intrebi daca are chef de o plimbare apoi in timp ce va plimbati si vorbiti strecori printre discutii subiectu principal (ca o placi) nu ii spune nicidecum pur si simplu ca o placi... incearca sa o faci sa se simta speciala.
Legat de chestiile careai povestit tu mai sus poate si ea te place dar poate ii e frica... la asta te-ai gandit? Sper sa fie totul bine si sa fii fericit. Have a nice day
Dupa firea mea i-as zice:a) daca si eu l-as placea:''ce usurare, si eu te plac'' b) nu l-as placea:''serios? (el:da) ..eu nu te plac''. Si sunt asa blanda cu el pentru ca stiu ca si eu am fost indragostita si am facut la fel.
Probabil tipa o sa se ``joace`` cu tine asa pana cand ii vei spune.Si da, m-as gandi cum ar fi sa fiu cu acea persoana. Spune-i, pana la urma ''nu risti, nu castigi''. Daca as place acea persoana (ca iubit) normal ca as accepta. Sper ca te-am ajutat.
Depinde ce fel de baiat e. Daca e rau si i-a totul in gluma, face misto de orice mai bine nu. Dar daca e dragut, dulce, cumint, te baga in seama atunci e cu totul alta treaba, si daca il si placi, totul se schimba.