Nu stiu de ce crezi asta, eu am 24 de ani prietena mea are 15, sunt cu ea de vreo 7 luni, de pe vremea cand avea 14 ani, da intr-adevar nu gandeste ca un matur, dar daca tu ti-o inveti ce e bine asa va creste. Certuri sunt si intre cei maturi, deci asta e de asteptat si de la ea.
O fi "feblețea vieții mele", dar vezi că e un pic de faptă penală dacă ajungeți prea departe și se supără părinții fetei! Caută una majoră sau măcar de 17 ani.
Incearcă să cauți o fată de 18 ani. Nu e ok să fie atat de mică. La 15 ani nu e atat de matură pentru a putea avea o relație serioasă. Si in plus diferența asta de vârstă si faptul că e minoră... ti ar cam putea crea probleme
Potrivit art. 220 CP, "(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
Daca ea e de acord cu tine si te accepta asa, si parintii ei la fel, nu i nici-o problema.
Daca tu ti-o inveti ce e bine asa va creste? Wtf... Vorbesti ca un adevarat pedofil. Exista un motiv clar pentru care relatiile trebuie sa inceapa de la 18. Tu ori esti partener de relatie ori esti daddy? E o intrebare retorica, nu trebuie sa raspunzi, caci e foarte clar ce esti. Doar in calitate de parinte iti cresti copilul. Daca vrei relatii cu copii pe care sa ii cresti dupa ideile tale deplasate, ai probleme grave.
Si de la 18 is mai destepte? Voi va dati cu parerea fara sa stiti desore ce e vorba. Ma doare fix in cot de parerile altora odata ce ea a fost si este de acord cu relatia, cu mine ce mi-ar pasa ce zice un necunoscut?
Da, de la 18 ani creierul este aproape dezvoltat complet (procesul se termina pe la 20 de ani), alegerile fiind mult mai rationale si logice, perceptia consecintelor fiind mult mai ancorata in realitate.Tu ii speli creierul sa faca cum doresti din moment ce ai inceput la 14 ani, cand totul e roz pentru ea si cand nu stie pe ce lume traieste, bazandu-si judecata doar pe emotii si hormoni.
1. Eu n-am obligat-o cu nimic
2.Am vrut sa ma despart de ea, dar n-am putut nici eu fiindca ca m-am atasat de ea. Chestia e ca stiu multe persoane din zona mea care s-au maritat la aceeasi varsta si sunt si acum cu aceleasi persoane. Fiecare are perspectiva sa, de exemplu tu. Chestie e ca s-a inceput dintr-o iesire pana s-a ajuns sa dormim in acelasi pat. Daca nu simti iubirea degeaba o traiesti, ea a vazut in mine viitorul pentru ca am sprijinit-o in orice a avut nevoie, si cand a dat de greu nu am lasat-o.
sebysebycr7 întreabă:
anonim_4396 întreabă: