| victoriasurdu a întrebat:

Salut

am o intrebare
am facut azi sex si sunt virgina.si nu mia introduso pina la urma
exista posibilitatea sa ma dezvirgineze?

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai facut sex, te-a dezvirginat. Virgina este numai o femeie care nu a avut nici un contact sexual.

| RXN a răspuns:

Serios, unii din voi sunteti de groaza.Ai facut sex sau nu? Probabil ca nici tu nu stii ce-ai facut acolo.

| Rukhsandra a răspuns:

Draga mea daca ai avut relati sexuale (de orice tip ) numai esti virgina (psihic)
Daca zici ca ai facut sex numai esti virgina nici fizic. E normal sa-ti curga cateva picaturi de sange si depinde cat a bagat-o. Daca a bagat-o mai mult dar nu toata numai esti virgina (himenul se afla la intrarea vaginului la max 2 cm) si e posibil sa se fi rupt...

| Pacala a răspuns:

In primul rand, habar n-ai ce ai facut si ce nu. Daca nu ti-a introdus-o, dar ti-a introdus degetele in schimb, NU mai esti virgina, te-a dezvirginat. Daca n-a introdus nimic la tine "jos", nici penis, nici degete, esti virgina. Daca ai facut sex dar nu ti-a introdus-o "jos", inseamna ca ai facut sex oral sau anal. Astea nu te dezvirgineaza. happy

| Paula007 a răspuns:

Aa.sunt confuza. ce fel de "sex" ai facut tu? adica, ai spus ca nu a fost nicio "introducere " laughing
ce e asta? sex platonic laughing)?

| BubuLina999 a răspuns:

Paula 007 esti tare. bv

| GyeBaek a răspuns:

Dar nuteleg cum ai facut sex fara sa ti-o introduca, a oral, daca ai facut doar oral mai esti

| virusake a răspuns:

"am facut azi sex si sunt virgina" - ai doi termeni opusi sex - virgina happy

| lolly_3072 a răspuns:

Pai. exista 2 dezvirginari de fapt.
1.dezvirginarea phisica(pe cre cred ca ai atins'o)
2.dezvirginarea fizica(cre probabil nu e completa)

| dydy22 a răspuns:

1 esti copila dupa cum ai pus intrebarea. 2 ala nu se numeste sex daca nu a introdus nimic. cred c av-ati jucat un pic si tu zici ca ai facut sex. numai tu sti ce s aintamplat intre voi. cati ani ai?

| BoBBy a răspuns:

Nu mai esti virgina!

| allyssa a răspuns:

"am facut sex si sunt virgina","exista posibilitatea sa ma dezvirgineze?" tu ai citi ce ai scris? nu stiu ce fel de sex ai facut tu dar daca ai avut contact sexual, practic nu mai esti virgina... daca faci sex nu mai esti virgina, intelegi?

| vlad210 a răspuns:

Pai daca nu tia bagat-o nu ati facut sex laughing

| jstRadu a răspuns:

straight face pai hotaraste-te ai facut-o sau nu?

| TiMan a răspuns:

Wow...esti cea mai tare fata din lume...sa faci sex si sa ramai virgina duparolling on the floor e ceva

| crystus7 a răspuns:

Sigur cred ca nu mai esti vergila,, incearca din nou sa vezi cum intra ca-n branza,,, bafta in viata sexuala acum te numesti femeieee,,

| victoriasurdu explică:

Vreau sa spun ca mi-a curs 2 picaturi de singe pe chiloti pe urma m-am uitat, dar cu 1 zi inainte mi s-a terminat ciclul