anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Am o intrebare.Am fost folosit de catre o fata ma jucat pe degete si eu am pus botu si acu ma doare sufletu cand ma gandesc la ea.Imi vine in minte nu pot sa nu ma gandesc.Si sunt genul de baiat mai sufletist. Ce fac sa uit de toata prostia asta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.Nu te mai gandi la ceea ce s-a intamplat in trecut si incearca sa-ti refaci propria ta poveste de dragoste, astfel incat sa incerci sa treci peste tot ce nu ai putut uita.Trebuie sa intelegi ca viata merge mai departe si ca nu poti sta pe loc atunci cand sufletul tau pereche s-a indragostit de o alta persoana. Uite-te cu atentin la aceste randuri si incearca sa-ti refaci viata si sa nu mai stai pe loc pentru ca stiu sigur ca un om nu are de ce sa stea pe loc cu viata lui si ca trebuie sa mearga mai departe indiferent de greutati...Pa!

5 răspunsuri:
| Monica a răspuns:

Buna.
Treci peste.Gandeste-te ca lumea nu se sfarseste la ea.Cauta-ti o alta fata si nu mai pune suflet intr-o relatie, pana nu te convingi ca intr-adevar merita! xD

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da add la opel.manta_b si hai sa vorbim. Si eu trec prin asa cevahappy

| vasiledumitru a răspuns:

Gandeste-te la altceva, nu te mai gandi la ea, e a gresit ca tea folosit. Dar acum nu trebuie sa faci o drama din asta.
Japonezii au fost loviti cu 2 bombe nucleare, plus jumatate de tara a fost distrusa de alte bombe, dar nu au trecut peste asta.
Tu ai patit un lucru minor, nu face o tragedie din asta.
Asta e viata, toti mai luam tepe, dar trebuie sa nu ne gadim prea mult la acel lucru ca atunci am trai in trecut, adica daca tot timpul ne-am gandi la trecut n-am mai trai prezentul ci trecutul care ne doare si asta e rau, ca trebuie sa traim prezentul.
Lasa ca tia ajuta Dumnzeu si vei trece peste asta.

| A.be.ce a răspuns:

Gandeste-te in primul rand ca ea te-a folosit si ca niciodata nu a vrut ceva serios cu tine, atunci tu ce de ai vrea? In al doilea rand, priveste in jur si ai sa vezi ca sunt fete care te plac cu adevarat, si care merita atentia ta. Si in ultimul rand, nu uita ca nimic nu se opreste in jurul acelei fete, traieste clipa si poate o sa se intoarca roata.

| LaLaLa_9690 a răspuns:

Gandeste-te ca totusi nu e ultima fata si are balta peste. Mai mult nu te pot sfatui pentru caz doar tu sti prin ce treci.

Totusi nu uita cei ce te iubesc nu te fac NICIODATA sa suferi!

Succes.

Pa, pa