Dacă te gândeşti la ea, poate simţi ceva în adâncul sufletului tău, dar dacă zici că îi place alt soi de persoane, ce ai putea face? să fii şi tu unul şmecher, fumător? NU pentru că nu te obligă nimeni să faci un astfel de sacrificiu pentru o fată. Mulţumeşte-te cu cine eşti! Ai mai precizat că are mulţi prieteni... poate să aibă miliarde dar dacă există şi printre ei falşi? Ascultă-mă. Dacă vrea să te iubească, să o facă pentru cine eşti tu fără să te schimbi, ar fi un sacrificiu prea mare. Ai grijă ce faci şi în ce te bagi că asta poate să îţi schimbe viaţa.
Eu zic, ca in general, baieti se indragostesc usor, sau ajung la un sentiment care te face sa crezi ca nu poti fara ea, incepi sa tii la ea, si ai diferite idee ca ai iubio, poate simti o atractie mare pentru ea, deoarece esti intr-o perioada grea, ai avea nevoie si tu de o prietena. Pai dai bataie. cauta mai multe motive sa intri in conversatie cu ea.si de acolo-n colo, merge treaba si singura.
Gasca cu care umbla poate spune multe despre personalitatea ei. Daca nu iti place anturajul ei, s-ar putea sa nu iti placa nici cum e ea de fapt. Vreau sa spun ca ea trebuie sa aiba multe in comun cu prietenii aceia ai ei.
S-ar putea sa te fi indragostit de fapt de fizicul ei. O relatie in care cei doi parteneri nu au lucruri in comun nu rezista! Degeaba iti place cum arata...
Fii sincer cu ea repet numai si numai sinceritatea cistiga in astfel de cazuri daca o sa fii sincer o sa aprecieze pentru mine chestia asta a fost o invatatura cu sinceritatea am invatat pe propria piele
Parerea mea este sa nu intri in `gasca` ei sa ajungi un fumator si un smecher (oamenii smecherii sunt oameni fara valoare) crede-ma mi s-a intamplat... Poate vei gasi (ce tot zic eu `poate` sigur vei gasi) pe cineva cu gusturi la fel ca tine si sa te placa asa cum esti uit-o pe acea fata
Cum sa o uit cand eu ma gandesc tot timpul la ea si suntem colegi de clasa si ne vedem/vorbim zilnic?
Daca iti place pentru ce este ea, fa si tu sacrificii si frefate ca iti place gasca lor.ps.asta doar daca ii place si ei de tine
joecantaretul întreabă: