Nu e iubita ta, nu trebuie sa ii iei un cadou. Daca tii neaparat, i-ai niste flori.
Pai cand e ziua ei? Sunt curioasa atat Asculta: fetelor le plac gesturile romantice si asa dar ele sunt atrase in mod special de comportamentul baietilor. Trebuie sa fii sensibil si dragut si atent ca doar c...le vor batausi care injura si nu le pasa de nimic. Acum...de veni vorba de ziua ei eu, ca fata, iti recomand sa ii iei un parfum o bratara si niste flori frumoase(eu prefer trandafirii albi si roz) nu stiu ce ii place fetei tale dar eu as iubi sa primesc asta. A da si o felicitare facuta de tine cu un desen si niste urari. Ea face ceva in timpul liber? (Canto desen pian chitara dans). Daca da, incearca sa ii desenezi pe felicitare un microfon o clapa de pian o chitara..intelegi tu. Deci acum ca ti-am descris baiatul si cadoul ideal, iti urez multa bafta. A si nu uita. Spune-mi si mie ca sunt curioasa cand este ziua eiii?))
Foarte bune sfaturile tale, insa nu cred ca vor avea efect. Eu sunt foare dezamagit, dupa ce am facut cateva gesturi de acest gen. Am cunoscut o fata pe Facebook. Dupa o luna m-am dus si m-am intalnit cu ea. I-am daruit niste ciocolate, un buchet de trandafiri, un deodorant, un parfum, un ursulet mare de plus... Asta dupa prima intalnire. A doua intalnire, urma sa fie peste vreo luna-doua. M-am pregatit si mai bine: am facut, la comanda, un tablou personalizat, cu poze cu mine si cu ea, cum ne sarutam; un ceas, care, la fel, avea poze cu mine si cu ea; si o felicitare cu numele noastre. Apoi i-am mai cumparat un pix cu numele ei, si cu niste detalii legate de nume alaturi de pix. Intelegi tu. Plus niste ciocolate. Insa, de o vreme, s-a cam racit relatia. Ea nu mai e ca la inceput. Nu mai imi da mesaje ca la inceput. Imi tot scrie ca ma iubeste, dar nu simt asta, si nici nu mai vad acelasi interes ca si la inceput. Nu stiu unde poate fi problema. Ma rog, ea are 16 ani jumate, iar eu am 25 jumate. Eu am vrut sa fie frumos, sa am o relatie normala cu ea. Chiar am plans mult dupa ea. Eu ma implic mult si repede intr-o relatie. Se pare ca m-am inselat in privinta ei. Daca nu ar avea parintii mai stricti, ar merge prin cluburi, s-ar distra. Nu e genul care sa vrea o relatie, si care sa isi petreaca timpul cu iubitul. Nu aprecieaza ce i-am daruit. Sunt foarte dezamagit. Sufar mult. Din cauza unor fete ca ea, ajung sa imi pierd increderea in orice femeie.
Conteaza?
Da suntem toti curiosi
Voiam doar sa stiu cat timp mai ai
Cadoul depinde si de cat de apropiati sunteti voi.
Îi pe 21 ziua de nastere si abia ne cunoastem
Heei, fetelor le plac florile in special trandafirii. Și o poti impresiona cumpărând brățări/lanțuri cu numele fiecăruia.