| horeabazatu2012 a întrebat:

Salut am o intrebare ce credeti ca e mai importand cum arati sau ce ai in suflet?

Răspuns Câştigător
| schmoll a răspuns:

Salut,vremea se schimba,multi sunt de parere ca ce ai in suflet conteaza cel mai mult, chiar si cei mai buni savanti, dar fetele din zilele noastre prefera mai mult exteriorul, dar sunt si cazuri particulare, dar eu sunt de parere ca sufletul conteaza in fiecare activitate

15 răspunsuri:
| AndreyG a răspuns:

Daca arati bine dar sufletul iti e gol, poti sa atragi fete dar nu fete respectabile. daca sufletul iti e atuul dar fizicul nu-i prea frumos, poti gasi o fata intr-adevar deosebita desi e greu sa o gasesti.
Pe de alta parte, daca ai un fizic placut si un suflet frumos. e mai complicat. Poti gasi fete care sa se uite la fizic dar sa se prefaca interesate de suflet, pe care presupun ca vrei sa le eviti daca ce ai in suflet e pur si vrei dragoste adevarata. Dar poti gasi si acea fata deosebita.
Daca ai bani totusi trebuie sa analizezi fiecare fata in parte pentru ca atunci chiar nu se stie cu ce te alegi.
Si ca sa-ti raspund la intrebare. parerea mea personala e ca cel mai important e ce ai in suflet. Dar sunt oameni care nu cred asta. De asta e greu sa ai doar suflet. Cand ai doar fizic, pot spune ca nu esti om chiar. doar un trup gol. De asta cred asa de tare ca sufletul e cel mai important. si sper sa crezi si tu acelasi lucru si sa ai incredere in tine.

| neutrino a răspuns:

Atunci cand fizicul nu te ajuta e normal sa afirmi ca e mai important sufletul. Dar cum il arati? Eu zic ca mai bine este sa arati bine si sa ai un suflet pe masura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sufletul trebuie sa il ai.
La look poti sa lucrezi in timp. putin bun gust si un gloss schimba tot.

| Denis777 a răspuns:

Imi pare rau noi nu f***em stafii

| Elly7890 a răspuns:

Depinde in ce situatie te afli! dar in general conteaza mai mult sufletul desi pentru multi felul in care arata un om conteaza enorm de mult! depinde de fiecare om!

| Rooobi a răspuns:

Salut eu sincer cred ca sufletul e cel mai important pentru ca frumusetea e trecatoare. Bine si frumusetea e putin importanta in ziua de azi.

| ImiUrascViata a răspuns:

Iti spun eu 100% sigur, le intereseaza doar avantajele si aspectul fizic. Ca pe fete/femei(cum doriti sa le spuneti nu-mi pasa) nu mai le putem numi asa sad tongue, foarte trist stiu straight face!

| pretty34 a răspuns:

In ptrezent se pare ca totul se bazeaza mai mult pe fizic. Doar unii au capacitatea sa priveasca trupul si sa zareasca frumusetea sufletului, cred ca cea a sufletului deoarece frumusetea fizica e trecatoare dar sufletul ramane mereu acelasi.winking

| AnonimGirll a răspuns:

Putin din amandoua happy

| iubesteOrezul a răspuns:

Parerea mea este ca amandoua conteaza in egala masura!

| AhileSemiZeu a răspuns:

Ce ai in suflet.

| bybyshor18 a răspuns:

Raspunsul normal e ce ai in suflet...da in ziua de azi mai intai te indragostesti de aspect si dupa de suflet...multe relatii de asta nici nu tin prea mult pentru ca unii se iau dupa aspect si nu dupa suflet :*... deci conteaza si aspectul, dar cel mai important e ce ai in sufletwinking

| GabehAle a răspuns:

Asta depinde doar de tine, dar parerea mea e ca nu conteaza asa de tare cum arati, important e sa ai o inima buna.

| ruxyycriss44 a răspuns:

Pai mereu a fost mai important ce ai in suflet ....pana cand cocalarii si pedofilii au spus ca daca nu arati bine esti varza

| lavi1331 a răspuns:

Pai o fata trebuie sa arate bine in sens ca trebuie sa fie spalata, haine curate etc. Cred ca nimeni nu se uita dupa o fata care miroase. cum miroase. straight face Nu cred ca ai putea sa intri in vorba cu ea daca ar trebui sa stai la un km distanta laughing Dar dupa ce ajungi sa o cunosti iti vei da seama daca are un suflet bun sau nu big grin