| DnZuuL a întrebat:

Salut..Am o intrebare..Cum imi dau seama daca o fata ma place? Stiu ca si eu am mai intrebat asta..Au mai intrebat si altii.Dar vreau niste raspunsu 100% (de la fete daca se poate) fiindca imi place o fata si vreau sa stiu daca simte si ea ceva pentru mine..Si fiti seriosi va rog eu, Fundawinking

5 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Pai vorbeste cu tine mai mult decat cu alti? petrece timp cu tine? iti povesteste lucruri personale?

| xDirectioner5 a răspuns:

De obicei. cele mai vizibile semne sunt : cand fata nu prea vorbeste. sta cuminte, dar cand e cu altcineva vorbeste intr-una, cand zambeste indiferent ce prostie ai spune, cand isi musca buza, cand rade la glumele tale chiar daca sunt lipsite total de umor, cand trece pe langa tine de 100 de ori doar ca s-o observi si s-o intrebi ce face! Sa stii ca, noi, fetele asteptam ca voi sa faceti primul pas! Adica sa veniti sa stati de vorba cu noi. si multe alte lucruri. cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un prieten bun sa vorbeasca cu ea! Sa stii ca e mai bine sa ii zici tu direct ce simti. dar si prin un prieten nimeni nu-ti da in cap! Deci. daca nu risti nu o sa castigi nimic, decat durere si suferinta! Succes! Sa-mi spui cum a decurs treaba.

| DnZuuL explică (pentru xDirectioner5):

Mda chestia e ca..am riscat des si nu prea am cistigat..si cam cand vezi ca se intampla chestia asta apoi nu prea iti mai este a risca straight face

| Biaix a răspuns:

Pai noi fetele cand placem pe cineva ne holbam la el insistent (chiar daca respectivul se uita si el la noi si vede ca ne benoclam) laughing
Sau incercam sa ne bagam in seama ca sa putem discuta si chestii trestii, uneori ne mai si "impiedicam" de voi ca sa ne facem vazuteblushing
Poti sa intrebi si tu pe cineva prieten cu ea si poate afli ceva. Sper ca te am ajutat :3

| SuRpRiZzA a răspuns:

Uite cateva semne :
1. Te tachineaza aproape non-stop
2. Isi aranjeza parul si isi corecteaza tinuta cand te apropii de ea
3. Se fastaceste cand te vede
4. Se uita la tine pe furis
5.isi arunca privirea peste capul tau.
6. Rade la fiecare gluma ta, chiar si la cele proaste
7.Iti face un compliment
8. Ea este cea care deschide conversatia
9. Iti zambeste sagalnic
10. Cocheteaza si zambeste mai des decat e cazul