De la departare nu-ti dai seama deloc, doar daca te uiti la anusul lui, vezi ca este rupt sau poarta dopulet de poponet.
Nu îți dai seama. Dar ar putea exista mici indicii, cum ar fi că trăiește cu impresia că alți bărbați se dau la el.
Bulangi se văd și se știu! Nai cum să nu-ți dai seama de un "bărbat" afemeiat! Sau pe invers.
Eu pe ăștia dacă îi văd trec și pe roșu nu stau cu ei nici pe același pieton! și stradă! am nervi și scârbă instantă de astfel de "oamenii" nu suport genul de "oamenii" ăștia sănt cei mai bolnavi mintali "oamenii" pe care îi știu și am aflat de existența lor de pământul ăsta.
Mai sănt și ăia care se cred femei când vreodată ca bărbat săte crezi femeie? Când? O femeie dă viață o femeie este o femeie, nu există n-ai cum săte faci din bărbat femeie nu există așa ceva nici nu va exista!, cine îi acceptă pe "bărbați" ăștia ca femeie 10000000000%%%%%% au probleme grav rău de tot de sănătate,...
O femeie este o femei. Un bărbat Adevărată este un bărbat cei place de o femeie de o fată majoră!
Un parpat care face sex cu alt parpat are 6 coaste pe partea stanga. Ai grija sa nu observe cand te uiti. Uita-te atent. Pune mana si numara bine, altfel e posibil sa stai cu un parpat care a facut sex cu alt parpat.