Nu astepta momentul potrivit.el nu va veni niciodata daca tu il astepti, trebuie sa ti-l creezi!
daca esti foarte aproape de tipa respectiva sau fata in fata du-te uusor spre ea ai sa vezi ca va face lla fel..si de acolo totul vine de la sine!
mult succes si lasa emotiile nu sunt bune! la urma urmei e si ea om.
hai cu tupeu ca uneori e chiar foarte bun!
Dar daca ea nu va face la fel, daca va sta ea locului sau va lua capul la o parte, ce sa fac eu? raspunsul tau este cel mai bun pina cind, posibil vei fi tu cistigatoarea
Pai daca o fata iese de 2 ori doar ea cu tine..clar vrea sa o saruti, mai ales daca ii duci un trandafir a 2 oara sau ceva sa ii arati intentiile tale si tu te apropii incet stai cu mana pe canapea si urmaresti miscarile ei..sunt unele gesturi facute subtil care iti arata ca isi doreste sa o saruti!
nu cred ca isi trage capul sau nu se apropie si ea..de obicei merge si daca o face asta e..nu te poate place toata lumea.
ps:sunt baiat
O sa am in vedere tu doresti sa zici ca daca ea iese cu mine inseamna ca deja se poate sa incerc sa o sarut?
Pai in cam 90% din cazuri o fata care iese de 2-3 ori cu un baiat in oras cam asta are de gand..adica o inviti la un suc/cafea cu ce gand? crezi ca doar baietilor le plac fetele..si lor le place sa mai iasa cu un baiat
da poti incerca cand sunteti unul langa celalt sau dupa ce iesiti de la suc o prinzi de manca o conduci pana acasa si poate te mai ajuta si ea..se opreste brusc fata in fata cu tine si nu zice nimic dar se uita fix in ochii tai sau la buze(sa fie mai evident) uite un moment in care chiar iti cere sa o faci
sau cand sunteit pe canapea sau unde sunteit voi daca sunteti unul langa celalt si va uitati unul la cealalt si nici unul nuzicea nimic apropie-te usor cu fata de a ei si cu buzelel la fael..sau poti incerca si o intoarcere mai brusca, fara sa o sperii/lovesti dar de buze incet te apropii si cand mai sunt cativa cm las-o pe ea sa se apropie de tine.
depinde de fata, de situatie eu pot spune ca am patit sa imi stirce momentele diverse lucruri. telefoane dupa telf chei uitate, nu stiu ce pierdut era aiurea
daca crezi ca ii plac florile ia un trandafir cand iesiti a 2-3 oara si intelege ea ceva ceva.
uite un exemplu. eram la o bereb cu prietenii si unul din noi cunostea niste fete, ne-am bagat in seama cu ele, eu cu el am vorbit vreo 30 min cu una din ele si cand am coborat am prins-o de mana am facut cateva poze si am condus-o pana acasa..cand ne-am aproiat s-a intors brusc in fata mea si eram la10 cm..ma luase rau prin surprindere totusi am invitat-o pentru ziua urmatoare in oras si finalul era sarutul care era imposibil de evitat
Exista timp potrivit pentru ati pierde virginitatea! pentru sarut nu este! traiesti momentul, traiesti clipa, te bucuri de ea! nu te gandi cum o fii, cand o fii.ii un sarut, bucura-te de ce-ti ofera viata
Vezi Aici http://teladin.blogspot.ro/2017/02/cum-saruti-partea-1.html
Este foarte bun tutorialul
Sper sa te ajute
Mda..nu e cu ora fixa...iti vine pe moment..vine de la amandoi.
Un mic sfat..sa nu-ti puta gura tie/ei
Fiecare are modul lui si momentul lui unic de altfel, incearca singur si daca n reusesti revino cu o noua intrebare!
Te apropi uşor de ea iar de aici totul vine de la sine, ai încredere în tine.
Dacă nu vrea înseamnă că nu simte la fel iar atunci te vei scuza.
Hey, sunt fata, deci sa-ti zic din opinia mea. Nu poti sa stii cand e momentul potrivit, pur si simplu o sa simti atunci cand trebuie, vine de la sine, suna absurd, dar crede-ma, asa e. E o chestie asa, cumva magica, si cand e momentul potrivit vei sti fiindca vei avea senzatii gen: iti bate inima foarte tare, si daca sunteti singuri si te uiti lung in ochii ei si ea se uita lung in ochii tai e posibil ca acela sa fie momentul. Bafta!
rockrockrocklove întreabă: