| AnneIsHere a întrebat:

Salut am o intrebare big grin. Deci baieti va puteti indragostii vrodata de o fata urata?

26 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca e sa fie unu care s-a saturat de cele frumoase stiind ca l-a dezamagit o i-a pe cea urata langa el chiar daca nu-si va depozita sentimentele iubirii in ea nu se sperie ca va ramane singur.

| madyddd a răspuns:

Nu iubesti o femeie pentru-ca este frumoasa, ci este frumoasa pentru ca o iubesti tuwinking.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Hai sa intelegeti si voi ceva
nu te indragostesti de oricine care arata bine, aia nu e dragoste. te indragostesti dupa ce ajungi sa cunosti fata respectiva si asta tine mai mult de personalitate
totusi raspunsul e ca nu, deoarece ca sa ajungi sa cunosti pe cineva pe interior si sa te indragostesti trebuie sa fi mai intai atras de fizic.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Depinde ce înțelegi prin urîtă.

| ZaineaM a răspuns:

Hai sa fim seriosi! Ce ne mai c***m pe noi atat? cand *** un baiat s-a indragostit de una urata? sa fim seriosi! niciodata! acum toti ne uitam la c*r, tate si apoi fata! daca arata ca muma padurii nici nu o mai bagam in seama. Asta este! asta-i crudul adevar! nu va mai ascundeti dupa caciula cu replici gen :depinde de context, de fata! Asta este! e cam imposibil! puteti sa spuneti cas nesimtit cas porc ca sunt nu stiu cum! dar asta este adevarul!

| Foreveraloone a răspuns (pentru ZaineaM):

Asa e frate.Mare dreptate ai.Primul raspuns normal pe care l-am citit aici. Daca o fata nu arata cat de cat bine nu iti pui niciodata in cap sa o cunosti la interior.Pentru toti baietii/barbatii intre 15 si 25 de ani aspectul fizic este cel mai important. Poate un baiat sa vorbeasca cu o fata care e urata fizic doar ca o prietena fara sa se gandeasca la altceva.Niciun baiat atunci cand merge pe strada si vede o fata urata nu se gandeste "oare cum arata in interior". Asta e adevarul, toti suntem superficiali si nu ai cum sa schimbi asta.Nu avem rabdare sa cunoastem o persoana la interior asa ca ne ghidam dupa aspectul fizic care e cel mai important fie ca recunoastem sau nu.

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Nu conteaza doar aspectul, sunt si persoane frumoase care pur si simplu nu te atrag, nu au carisma si persoane urate care au o stralucire stai de drag sa vorbesti cu ele...

| Neinteresantul a răspuns:

Depinde de fata. Daca e urata si proasta si nu am nimic in comun cu ea, atunci nu. Daca urata si curva, fug de ea ca de dracu. Frumusetea se duce cu timpul, prostia si "curvasaraia" sunt vesnice.

| raluca250 a răspuns:

Frate. ce ma enerveaza cand pe unii ii intereseaza doar frumusetea exterioar.
cum emai bine sa ai o prietena care arata super bine si care n-are nimic in cap si n-ai ce discuta cu ea
sau una mai uratica dar care sa aiba minte si sa schimbi si tu niste vorbe c uea laughing. plus ca aia proasta te face de ras si-n fata prietenilor.
va-ndragostiti numai de frumusetea de la suprafata lasand frumusetea sufletului si a mintii sa putrezeascawinking

| Mihay95 a răspuns:

Destul de greu laughing nu am patit asa cevalaughing

Răspuns utilizator avertizat
| rutanklan a răspuns:

Doar de fete urate. De una frumoasa, mai greu happy.

| Cosmotel a răspuns:

Nu exista oameni urati. exista doar oameni frumosi si mai putin frumosi laughing

| MissDyDee a răspuns:

frustrated..NU exista fete urata si fete frumoase! fiecare fata e frumoasa in felul ei! Hai sa iti zic si eu tie acu ca nu stau cu tine ca esti urat! suna frumos? Nu, nu-i asa?! du-te tu si stai cu o fata frumoasa si lasa-ne pe noi cele "urate" sa ne gasim singure pe cineva care sa ne iubeasca! ca d.aia fetele frumoase sunt curve ( nu e ceva general valabil )si fetele mai putin frumoase sunt iubite!

| Zeref a răspuns:

Da si nu ma pune sa-ti spun cum si de celaughing)

| AnneIsHere explică (pentru Zeref):

De ce? laughing

| Zeref a răspuns (pentru AnneIsHere):

Nu voi spune niciodata.Mi s-a intamplat odata si...in fine.

| PoeTuL05 a răspuns:

Nu toti baietii sunt frumosi.asemenea si la fete.deci da, de ce nu? sau unii baieti s-au plictisit de fete frumoase de care au numa atractie fizica.Deci se poate.Bafta

| Cristi594 a răspuns:

Depine de cat de urata e si cum e fata...winking

| lola_5690 a răspuns:

Pe bune? fiecare baiat vede fata altfel happy

| CosMinUtZuuUu a răspuns:

Daca ajungi sa o cunosti... poate chiar din pura intamplare, pe parcurs poate ca dalaughing

| analfabet5698 a răspuns:

Pentru mine nu exista termenul "urat "! e Doar un fel de a zice... Trupul o sa dispara intr-o zi si sufletul o sa ramana! Nu conteaza aspectul exterior ci "aspectul" interior!

| just4mee45 a răspuns:

Deci..nu ma luati cu replica nu exista fete urate sau frumoase. sunt fete urate dar foarte de treaba! te poti intelege mai bine cu una urata. dar foarte de treaba si te intelege. si poti vorbi tot cu ea

| gig96 a răspuns:

Eu ca si baiat consider ca a te indragostii de o fata, pe langa aspectul fizic trebuie sa aiba si un comprtament, o educatie mai deosebita, doarece nu cred ca un baiat ar sta cu o fata cu care nu ar prea avea ce discuta, si aici ma refer la inteligenta ei.Nu sunt eu genul de om tocilar, sa vorbesc "din carte" dar parerea mea este ca frumusetea e trecatoare, ce este in interior conteaza, dar nici de o fata hidoasa sa iti fie teama sa te trezesti dimineata langa ea nu m-as indragostii.
P.S doar parerea mea

| ladymistakes a răspuns:

Depinde cat de urat este si baiatul.happy
Eu una nu as da un baiat amuzant, inteligent si descurcaret pe altul frumos si atat.
Cred ca depinde si de baiat, pentru ca unii sunt atat de frustrati si infumurati, incat nu ar suporta o femeie despteapta langa ei, fie ea si frmoasa, daramite urata.

| TudorBM a răspuns:

Toate fetele is frumoase, daca ai ochi pentru elebig grin