| tudorrrrrr20 a întrebat:

Salut! Am o intrebare daca ati putea sa ma ajutati. Am 16 ani si, ca sa dau un exemplu, cand stau in pat cu o fata si ne atingem sau alte lucruri de acest tip mi se scurge putin lichid asemanator spermei, nu ejaculez dar este putin lichid care ma uda si este enervant. Ati putea sa imi spuneti ce este, daca este normal si cum pot rezolva aceasta situatie? Multumesc din suflet! Nu stiu pe cine pot sa intreb, sper sa nu fiu judecat aici.

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este perfect normal, acel lichid este de fapt sperma dar se numeste lichid preejaculator el are rol de a lubrifia penisul inainte de partida de sex si de ejacularea propriuzisa.

7 răspunsuri:
| luxlux2488 a răspuns:

Stai ca vine LaSteauaCareaRasarit si iti explica imediat, are km multi! happy

| Kufu95 a răspuns:

Te exciți prea repede, de asta simți asta.

| StoicAnalysis a răspuns:

Se numeste lichid preejaculator. E ceva normal. Ajuta in lubrifiere si in protejarea inotatorilor.

| Emilian65 a răspuns:

Este normal ce ți se inrampla. Acesta ajută la lubrifierea penisului și îl pregătește pentru o penetrare fără dureri.

| luxlux2488 a răspuns (pentru tudorrrrrr20):

E una pe aici LaSteauaCareaRasarit le stie pe toate, e calificata in toate domeniile, deranjeaza pe toata lumea! Credeam ca o sa vina si la tine cu explicatii, nu a mai venit pentru ca am luat o eu in balon!

| darrio2007 a răspuns:

Daca fata accept sa stea in pat cu tine, se pare ca isi doreste ceva mai mult.
Dar tu doar te intrebi ce iti curge din penis.
Esti incepator. Data viitoare sa ai prezervativ la tine.