Ba nu e bine sa o rupi de loc. Ciudat ca mai crezi asa ceva.
Am băiat de 32 de ani. Ti se pare ca eu cred asta?
Sunt niste ghilimele acolo.
Ma miram si eu. E bine insa sa le zica cineva ca frenumul nu se rupe. Nici nu e mai solicitat ca alta parte a penisului macar. Eu unul nu am simtit nici o presiune mai mare pe frenum decat pe gland. Il taie si cu lama unii copii cretini, ca sa arate ca nu sunt virgini.
Pai imi cer scuze, da, e in ghilimele, sensul e sa o soliciti. Stiu si eu daca Albert stie ce sunt ghilimelele?
Cred ca daca o tai cu toporul ramane o cicatrice foarte autentica, pe care o poti arata prietenilor tai ca dovada ca esti un Don Juan precoce. Lasand gluma la o parte, ata, cum ii spui tu, nu se rupe; ideea asta face parte din folclorul copiilor, a unor anumiti copii.
"Ata" aia e un tendon. Poarta-te cu grija cu instrumentul tau dar si cu partenera ta si vei fi bine.
corect dar aproape adevarat, dar poate are alte preferinte, deci nu neaparat femeie.
Se poate și cu bărbați, ai dreptate.
Virginitatea are origini din trecut, iar clasica definitie pentru a nu mai fi virgin era sa te impreunezi cu o femeie (barbat - femeie), orice alt mod de a o face, momentan nu este adaugata in definitie, asa ca esti inca virgin