| Albertestainromeo a întrebat:

Salut am o întrebare
Dacă în Timp ce te masturbeazi îți rupi ața asta însemna că nu mai ești virgin?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ața de care spui e bine să ți-o „rupi" făcând sex cu o fată sau femeie.

| minrest a răspuns (pentru darrio2007):

Ba nu e bine sa o rupi de loc. Ciudat ca mai crezi asa ceva.

| darrio2007 a răspuns (pentru minrest):

Am băiat de 32 de ani. Ti se pare ca eu cred asta?
Sunt niste ghilimele acolo.

Ma miram si eu. E bine insa sa le zica cineva ca frenumul nu se rupe. Nici nu e mai solicitat ca alta parte a penisului macar. Eu unul nu am simtit nici o presiune mai mare pe frenum decat pe gland. Il taie si cu lama unii copii cretini, ca sa arate ca nu sunt virgini.

Pai imi cer scuze, da, e in ghilimele, sensul e sa o soliciti. Stiu si eu daca Albert stie ce sunt ghilimelele?

| mihai69 a răspuns:

Nu. Înseamnă că ești neatent. Și prea forțos pentru un biet penis...

| minrest a răspuns:

Nu e ata si nu se rupe, asta e o prostie propagata de copii.

| minrest a răspuns:

Cred ca daca o tai cu toporul ramane o cicatrice foarte autentica, pe care o poti arata prietenilor tai ca dovada ca esti un Don Juan precoce. Lasand gluma la o parte, ata, cum ii spui tu, nu se rupe; ideea asta face parte din folclorul copiilor, a unor anumiti copii.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"Ata" aia e un tendon. Poarta-te cu grija cu instrumentul tau dar si cu partenera ta si vei fi bine.

| Kufu95 a răspuns:

Dacă nu faci sex cu o femeie, nu ai cum să îți pierzi virginitatea.

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru Kufu95):

happy corect dar aproape adevarat, dar poate are alte preferinte, deci nu neaparat femeie.

| Kufu95 a răspuns (pentru Ionut2025Tz):

Se poate și cu bărbați, ai dreptate.

| Kiran a răspuns:

Virginitatea are origini din trecut, iar clasica definitie pentru a nu mai fi virgin era sa te impreunezi cu o femeie (barbat - femeie), orice alt mod de a o face, momentan nu este adaugata in definitie, asa ca esti inca virgin