| VecinaDeLa3 a întrebat:

Salut, am o intrebare! De ce baietii sunt atrasi de fete comune, dar "disponibile"(sper ca intelegeti ce vreau sa spun) si fetele cu o frumusete neconventionala, fina, ce nu lasa pe orcine sa le atinga nu sunt asa placute sau cel putin nu au asa multi admiratori? Stiu ca s-ar putea sa imi fi raspuns singura la intrebare, dar vreau sa va aflu parerea. Si pentru baieti, voi ce ati alege? fata frumoasa si accesibila sau fata fina, mai retinuta. Sau ca sa intelegeti concret ce am vrut sa zic...Beyonce sau Mireille Mathieu (pentru necunaoscatori, ea e o cantareata)

Răspuns Câştigător
| Nana_5958 a răspuns:

Hello happy
dupa cum ai zis si tu cele obisnuite sunt o tinta mai usoara
nu stiu daca ai observat, dar societatea de astazi este bazata pe viteza, majoritatea baietilor vor o relatie cat mai usoara si sa ia cat mai mult de la ea, le trebuie o fata care sa fie dispusa sa se culce cu ei cat mai repede fara prea multa implicare sentimentala din partea lor.
mai gandeste-te ca foarte multe cupluri nici nu au ce sa discute, nu au ce face pentru ca relatia lor sa se consolideze, sa fie mai mult decat "instinctul primar", nu prea sunt multi baieti care sa stie cum sa fie cu o fata, nu doar cum sa o "faca"
nu stiu exact ce varsta ai, dar de obicei adolescentii sunt superficiali[si da, o mare parte din ei sunt asa] sunt atrasi de imagine, se gandesc ce o sa zica tipii din gasca lor cum ar fi sa il vada cu o sexbomb, gen Beyonce;
Eu personal nu sunt adepta a ideei asteia si am cautat un iubit care sa se diferentieze de restul turmei si uite ca s-a gasit cineva care sa mai si gandeasca si sa simta, asa ca nu incerca sa devii si tu o beyonce, pastreaza-ti caracterul, gandurile si ideile tale!
Have a nice day happy[ sper ca nu am scris prea mult big grin]

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce sa mai prefer la cate esecuri am avut prefer sa raman singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia care iti place tie e cea mai potrivita nu conteaza cum e urata \ frumoasa daca ati plc dc nuwinking. daca e prea timida si iti place e ok. daca e inpulsiva si iti place e ok... tu trebuie sa alegi rasp e la tine! Succes cu fetele `!hee hee

| VecinaDeLa3 explică:

Anonimule...Sunt fata!