Aha...Deci asa gandesti tu aaaa?
Eu prefer asa un pic de "freza scurta"... nu prea imi place sa arate ca la fetite de 10 ani... nu sunt pedofil! si plus ca e si un pic kynky
Epilat total iar la inginal cu un mic model de preferinta o dungulita subtire de 1 cm, asa prefer eu
In intregime normal... si vad ca majoritatea au zis pe picioare si in zona intima. Dar cum ar fi sa mergi cu prietena la plaja si cand vrea sa te ia in brate sa descoperi ca are o mica padure la subrat?
Si eu ma gandisem si ma intrebam de ce baietii nu spun chestia asta. Oare nu ii deranjeaza?
Posibil ca pe cei care au raspuns aici nu ii deranjeaza
Posibil...
Daca nu ar fi deloc ar fi :-&, sincer pe picioare si in zonele intime chiar e nevoie...cel mai bine e sa fie epilata total
Bai da cate pretentii mai au baietii astia. epilata nu stiu unde cu nu stiu ce dungulita . OOOOk! Evident ca nici o fata nu o sa isi lase veverite la subrat sau padurea spanzuratilor langa pestera, sau marar pe picioare/maini. Dar totusi pretenti de dungulite /inimioare/ stelute / caluti si altele? Dumnezeule. Faceti-va si voi doua inimioare pe partea dorsala, sau lasati-va mustata in zona intima... Baietii astia...