| PisicutaMea a întrebat:

Am o intrebare din curiozitate pentru baieti:ati iubi o fata care e mai mica de statura? Daca da de ce. Daca nu de ce nu.Cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| adriang95 a răspuns:

Da, as prefera o fata mai mica de statura decat mine, una la mana, nu am chef eu, ca mascul (si, nu, nu sunt misogin ci doar spun ceva adevarat) nu suport sa ma uit in sus la o iubita si 2 la mana, nici ea nu cred ca s-ar simti chiar ok... (mai ales daca ar purta tocuri)

10 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Nu conteaza marimea, atat timp cat este de treaba si nu are treaba cu prostiile e ok. Acum depinde cat de mica este, daca e la jumatate... hmm cam greu de raspuns aici depinde de la caz la caz...

| adaanda a răspuns:

Nu conteaza statura, fiecare are anumite preferinte unora le plac blondele brunetele, fetele cuminti sau fetele mai "indraznete" insa aspectul inaltimii nu conteaza asa mult, conteaza sa fie frumoasa atat in exterior cat si in interior

| Nordic a răspuns:

Normal. Eu am 1.77, ea are 1.60 şi o iubesc enorm.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu as fi intrebat daca baietii, pe bune, ar iubi fete mai inalte decat ei cu 20 cm! Azi am vazut o pereche aidoma, prin Real. Se tineau de degete si se vedea clar ca se iubesc. Erau doi indragostiti...total nepotriviti. Atrageau toate privirile.

| h3r a răspuns:

Buna, sa intelegem ca tu esti o fata mai mica de statura? Stai linistita mai, cine te va iubi o va face si fara sa se gandeasca la faptul ca esti tu mica sau nu de statura. Asta e o banalitate.

| Brâncuşi a răspuns:

Pai Da...deoarece nu conteaza statura sa fie cat de cat drumoasa si sa stie romana nu vreo analfabetahappy Asta ar fi parerea mea:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Satisface simtul pedofilic.

| tslex a răspuns:

Eu chiar am iubit o fata mica de statura de 1.50 si am iubit-o chiar mult.de ce? pur si simplu o iubeam.nu conteaza statura ci altele sunt esentiale(cat de bine va intelegeti, sa va iubiti, sa fiti voi fericiti)...deci da... poti iubi o fata mica de statura, poate prin calitatile ei e un gigant..nu se stie.

| bogdan230 a răspuns:

Pai fetele mai inalte par mai dragute, nu stiu de ce dar asa mi se pare mie.Tot mai frumoase sunt fetele mai inalte deoarece par mai maturizate, iar cele mai mici sunt mai copile asa.Adica daca o fata scunda si o fata inalta au amandoua 12 ani se vede o diferenta mare de maturitate intre ele doua si eu as prefera o fata inalta:Xtongue. funditahappy?

| SupradozaDeVise97 a răspuns:

De ce sa nu iubeasca? nu conteaza asta. conteaza caracteru' si sufletu'. nici eu nu-s asa inalta am 1, 60. deci nu conteaza asta tongue important e sa stii sa te faci placuta