| xXx_6966 a întrebat:

Am o intrebare--Eu am 15 ani (baiat) si nu m-am sarutat niciodata si as vrea niste sfaturi (dar sunt putin gretos)...cum a fost? va placut? nu va fost greata?///spuneti-mi va rog tot ce stiti... ajutati-ma cu ce puteti.va multumesc.raspunsul care ma va ajuta >>--FUNDA

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mie mi-a placut cum a fost primul sarut care l-am avut la 12 ani. I-am spus ca e prima data la fata si ea mi-a zis ca nu e problema m-i-a zis sa fiu linistit si a inceput sa imi mangaie capul m-a luat si dai frate pe gat, obraji, (muzol) a fost nice.

| Vizitiul a răspuns:

Nu te saruta, frate, ca-ti merge burta dupa.happy

| miseintamplalucruriciudate a răspuns:

Nu-ti face probleme de greata, cand vei fi gata nu o sa-ti mai stea capul la probleme de genu ala.Chestia este sa nu te grabesti si sa iei prima fata pe care o vezi, cu cat e mai speciala persoana respectiva, cu atat e mai special sarutul.

| katy a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie greata daca incerci iti garantez ca o sa iti placa si ai sa mai vreitongue

| costin95 a răspuns:

2 cuvine : DOAR Fao! O sa vezi ca o sa-ti placa si nu o sa te mai gandesti la greturi, etc! lasa-te purtat de val and JUST DO IT

| gigiro a răspuns:

Cand iubesti cu adevarat,iti doresti din tot sufletul sa te saruti,pentru ca buzele sunt zone erogene,si nu te gandesti la senzatia de voma. In alta ordine de idei,prin sarut,respecti prin schimbul de saliva, se face o imunizare la microbi, deci poti sa spui ca e un fel de vaccin natural. Poti sa verifici daca bat campii sau nu.Ca sa nu mai vorbim de celalalt aspect pozitiv, eliberarea endorfinelor, hormonul fericirii.

| Deniisze a răspuns:

Tu zici că eşti greţos... Păi eşti greţos în momentul în care îi vezi pe alţii că se sărută. Încearcă şi tu şi ai să vezi cum este, nu o să ţi se mai pară greţos deloc. Si bineînţeles că să faci asta cu prietena ta. happy
Baftă!

| irinaarsenii a răspuns:

Pentru inceput, trebuie sa ai grija de "obiectul muncii", adica de buze si de gura. De asemenea, nu neglija respiratia. O respiratie placuta, proaspata, este unul dintre cele mai importante ingrediente necesare pentru un sarut. Nu este absolut necesar sa-ti folosesti limba atunci cand saruti. Cel mai important este sa traiesti momentul si sa te bucuri de el.