| ilinca2324 a întrebat:

am o intrebare la care am tot cautat un raspuns pe net dar nu am gasit nimic: spermatozoizii mor daca sperma este indepartata cu un servetel?

10 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Da, daca ii strivesti unul cate unul. Mor, cand se usuca, altfel de ce sa moara?laughing

| ilinca2324 explică (pentru Purec):

Ma refer, spre exemplu, daca ai pe mana, sa zicem, daca o stergi cu servetelul, mor?laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Da pentru ca tu o sa infasori servetelul iar spermatozoizii datorita lipsei de oxigen nu vor putea trai si vor muri

| corbulalbrosu a răspuns:

Spermatozoizii pot trai doar in mediul lor natural adica in lichidul spermatic. Daca lichidul dispare, adica se evapora sau se usca spermatozoizii vor muri "sufocati".

| Emilian65 a răspuns:

Nu toti mor. Mai raman cativa care isi fac de cap daca ajung in vagin. Pot duce la o sarcina nedorita.

| ywar a răspuns:

Esti dovada faptului (incontestabil, de altfel) ca generatia ce vine e plina de seminalafabeti, prosti, inculti care iau totul mestecat de pe net. Pacat pentru ce va urma. Mi-e scarba.

| Wehrmacht a răspuns (pentru ywar):

De fiecare data cand ti-am vazut raspunsurile la intrebari care nu cereau doar o opinie ci un raspuns clar si care erau puse de adolescenti nu ai facut decat sa critici.
Ce va urma? Faptul ca tara asta se duce dracu' e din cauza voastra,nu a noastra,voi ati fost generatia care a distrus-o, din cauza voastra va plangeti singuri de mila ca n-avem o armata dotata, ca este coruptia in floare si asa mai departe.
Mai bine cu inculti si "semianalfabeti" ca asta se pot corecta decat cu niste ipocriti, cersetori in strainatate, corupti si hoti.Si nu spun ca toti ar fi asa, dar sunteti o gramada astia pe care i-am enumerat.

| ywar a răspuns (pentru Wehrmacht):

Cei ce nu stiu istoria acestui neam, ori refuza sa o cunoasca, cei ce sunt "liberi", dar de fapt sunt mai asupriti spiritual si psihic, cei ce au bogatie materiala (nu spirituala) si o afiseaza in mod ostentativ, crezand ca mostenesc pamantul, cei ce se cred puternici doar pentru ca au o functie... toti acestia ce sunt? Exponentii generatiei mai vechi? N-as spune. Era un vers care spunea asa: "au facut copiii nostri dinti / musca din parinti si din bunici". Nu cumva esti pe acolo micutule soldatel? Ce ai realizat tu pana acum pentru a da intr-o generatie care lasa ceva in urma. Generatia voastra se sprijina pe o comunicare "ca orbii". Scuza-ma nu ma identific cu animale ca astea!

| Unstop a răspuns:

Nu mor, dar mai grav e ca toate putoaicele de 13+ ani pun pasarea la bataie, la consecinte gandindu-se dupa.
Mai multe nu are rost sa spun... A vorbit ywar si pentru mine.