Mda..Doar vrea sa fie in centrul atentiei ..Stii sa faca pe gen,'inocenta' ( vai m-am emotionat).E o prefacuta ..Ai grija :X
Cu "vai ce m-am emotionat" era un fel de..."hai mai date-n colo". Totusi fetele spun asta de obicei baietilor nu invers.dar na.Si pentru ce s-a emotionat..ca ai trecut langa ea cu o sticla de suc si s-a speriat ca nu cumva sa ii sara acidul in ochi? din vorbele ei reies ca a fost un fel de batjocoreala.
Scz pt.raspuns dar din cate am vazut doar 1 ti-a raspuns...
(nico talking ) stii acum vedeti si voi ce fel se simt fetele cand le strigati pe strada cu faze gen " te ajut cu bagajele?!?!, ce parfum folosesti?, auzi, auzi, fata, pe tine te cheama maria? domnisoara, imi dai si mie nr tau de telefon?! "... adica poate multora le-o fi placand sa fie "in centrul atentiei " dar sunt si persoane care nu prea apreciaza si considera ca gesturile astea sunt un soi de mistouri la adresa lor
Vroiau si ele sa rada putin.Incearca sa o iei putin logic de ce sa spuna ceva de genu daca nu avea motiv..sa se emotioneze ca ce, ca te-a vazut pe tine cu un suc in brate?! Priveste intamplarea ca pe ceva simplu fara vreun inteles anume.Bafta
Sigur nu ar zice chiar atunci, adica pana nu ai intrat in bloc ca s-a emotionat.O fata cumsecade nu ar zice asa ceva chiar atuci.Nu pune la suflet! Te pup!