| smookie2 a întrebat:

Am o intrebare la care cer un raspuns de la fete.
De curand am fost la un majorat al unui coleg unde a fost o atmosfera placuta cu mult alcool si voie buna. Sunt un tip caruia ii place sa danseze si de obicei dansez cu toate fetele prezente la astfel de evenimente. Revenind la majorat; dupa cateva pahare de whisky am inceput sa dansez cu o colega care nu ma atrage in mod deosebit la scoala insa in seara aia m-a dus cu gandul in alte parti laughing. Ideea e ca dintr-un dans inofensiv am ajuns la unul lasciv si ea fiind intoarsa cu spatele la mine ne-am atins in zone mai delicate fapt ce mi-a provocat o erectie pe care cel mai probabil a simtit-o. Pe voi fetelor va deranjeaza o astfel de situatie sau din potriva o luati ca un compliment?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sunt unii copii mici, pe care atunci cand ii iei in brate, fac pe ei. Cum sa te deranjeze o astfel de situatie?

| AnastasiaKatelimov a răspuns:

Ma, daca fata inca vorbeste cu tine e-n regulahappy. Nu stiu, dar daca fata purta fusta, atunci e cam ciudat(s-a simbit mai mult worried). Daca avea blugi atunci esti mai norocoslaughing. Nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum, dar mi se pare ciudat, asa ca daca poti, abtine-te. Cred ca e mai inregula

| AntonyaCeaCurioasa a răspuns:

Mai acum sa-ti raspund sincer numai fetelor mai tute le place chestia asta cu erectia. Mie cel putin si multor alte fete cu care am vorbit nu prea le place de loc. Insa in mica ta povestioara cred ca fetei respective i-a placut avand in vedere ca nu s-a retras sau ceva de genul...

| NorbIdk a răspuns:

Stai linistit, pe fete nu le deranjeaza chestia asta, odata ce va atingeati in zone "delicate" nu are cum sa o deranjeze, ba din contra =]].