| DifferentBoy a întrebat:

sad
Am o intrebare la care va rog sa raspundeti cei care stiti cei care nu stiu ii rog sa se abtina de la mistouri!
Noi(baietii), de ce suntem asa nesimtiti si fetele sunt elegante, rafinate, dulci? Chiar nu pot intlege! sad Exemplu: Fetele pot recunoste ca au plans din cauza uni baiat..., dar nu cred ca un baiat a plans vreodata din cauza unei fete, chiar daca a plans eu cred ca nu v-a recunoaste...! De ce fetele sunt atat de diferite de baieti? sad

11 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Stai calm, prietene, ai crescut intr-o familie cu multe femei? ti-au spalat creierul? Au si femeile pacatele lor, nu-ti face griji.
Cat despre plans, sa fim seriosi, barbatii nu plang, e in natura lor, o natura pe care femeile o apreciaza in ciuda a ceea ce vezi la televizor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum spunea cineva "Da ce frate sunt prost sa recunosc" adica na unii recunosc(care sunt sinceri) alti nu, asta e frate, nu e sfarsitu lumii, fetele sunt diferite de baieti prin felul lor de a fi si baieti sunt diferiti de fete, ex: baieti stiu sa joace jocuri pe consola/PC si fetele nu. (unele)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar acum realizez cat de flegmatica pot fii.

| Foxyyyy a răspuns:

Ba da,unii mai fac si lucruri din astea. Fetele elegante, rafintate, foarte rar in ziua de azi. Majoritatea injura, se bat, etc.

Răspuns utilizator avertizat
| darriya a răspuns:

Tie ti-ar placea ca fetele sa vb ca si voi baietii? sa injure, sa vb urat sa nu aiba maniere? ..pai atunci nu s-ar mai diferentia fetele de baieti.si tine si de educatia fiecaruia.pt ca sunt si fete mai rau ca baietii, si de plans fetele sunt mai sensibile(ele plang si la un simplu film)dar baietii vor sa para mai tari, mai duri dar de unde ca in sufletul lor sunt la fel de sensibili ca si fetele.si da unii mai si plang.

| schmoll a răspuns:

"fetele sunt elegante, rafinate, dulci" buna asta prietene, fetele care si-o trag la 12 ani,fetele care se imbata,se drogheaza,care raman corigente, care injura sunt rafinate? nu generaliza, fiecare e unic, fiecare om are in el un animal rau si unul bun, traieste cel hranithappy

| Maxnonymus a răspuns:

Bro', ti-ai raspuns singur la intrebare: Suntem baieti. Ce vrei mai mult.
Normal ca un mascul trebuie sa para dur, e logic, si o fata normal ca e mai sensibila, altfel nu ar mai fi baieti care sa le consoleze.winking

| S3S3an a răspuns:

E si normal sa fim diferiti pentru ca opusurile se atrac

| TerenteFTW a răspuns:

Uite-te pe animal planet si vei intelege ideea de "mascul alpha"

| LoveDr a răspuns:

Hai ca sa ti-o dau pe sleau. Suntem baieti si suntem porci. In jungla, leul dominant castiga femela, si femela cauta cel mai puternic mascul.Cu acel mascul " se imperecheaza si face pui", in cazul nostru se "combina" si are o relatie.
Fetele sunt cele care ne completeaza, ceva de genu Ying si Yang.
Niciodata "un mic romeo " nu va cuceri printesa, mai ales in zilele noastre.
Dar " un mic zorro " ii fura inima Esperanzei.