anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am o intrebare mai delicata!
Sincer eu prima data am facut dragoste cu iubitul meu,dar nu mi-a curs singe,si nu demult mi-au daruit niste prietene la ziua mea un penis de cauciuc in gluma si am incercat sa-l folosesc si mi-a curs singe cu el inseamna-ca mam dizvirginat singura,si pling imi pare rau, acuma puteam face cu iubitul meu fara nici o grija sex dar acuma... sad

19 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ti-ai rupt singura himenul, asta este. Povesteste-i partenerului tau intamplarea si lasa-l sa decida ce urmeaza in relatia voastra. Trebuia sa-i povestesti inainte, nu sa-l duci cu vorba si sa-l minti.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Explica-mi si mie ca poate imi scapa. Intamplarea cu penisul de cauciuc s-a petrecut INAINTE sau DUPA ce ai facut sex pentru prima data cu prietenul tau?

| GossipGirL93 a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Dupa)

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru GossipGirL93):

Asa ma gandeam si eu. Pai... ma gandesc la urmatorul lucru, penisul iubitului tau e mai subtire decat penisul de cauciuc, iar himenul tau e mai elastic. Desi un himen se rupe la orice penetrare initiala, exista si himen elastic care fie se rupe mai greu fie deloc. Si atunci daca penisul de cauciuc a fost mai gros e normal ca s-a rupt in acest fel.

Iubitul tau stia ca e prima data? I-ai spus ca esti virgina inainte s-o faceti?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă ţi-a curs sânge când ai "folosit" acel "penis de cauciuc", atunci te-ai dezvirginat SINGURĂ ( în acel moment )!

Toate cele bune.

| h3r a răspuns:

Nu-i nimic, ai terminat treaba iubitului.

| grab a răspuns:

Mda, ca sa vezi ce pret mai au barbatii... cat a costat pu Ia aia?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebarea fiind... thinking thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai si acum poti face sex cu prietenul tau tot fara nici o grija. De bun simt ar fi sa-ti pastrezi dildo-ul, chiar sa-i pui un nume. Nu sunt multe femeile care pot sustine ca si-au trait tot restul vietii alaturi de cel care le-a dezvrginat, tu o poti face!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar fi amuzant sa se simta gelos pe un penis de cauciuc, mai tare ar fi sa luati on considerare o relatie in trei.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor
Dacă are un ruj în pantaloni... se poate și așa.

| GossipGirL93 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica ruj big grin

| anonim_4396 explică (pentru GossipGirL93):

Adică să fie el gelos pe un penis din cauciuc doar dacă o are minusculă în pantaloni, că poate cauciucul ce nu poate el. La asta mă refeream.

| Dlkee a răspuns:

Offf. Probabil cand ai facut cu iubitul tau, nu s-a rupt himenul, si l-ai rupt tu cu penisul din cauciuc. Asta este.

| NickName01 a răspuns:

Nu fara nici o grija, in nici un caz!

Chiar şi dacă nu ai avea îndoieli în privinţa căsătoriei cu el, consideră că pentru liniştea şi echilibrul vieţii şi a familiei tale de "mâine", fără să-ţi poţi da seama acum, vei avea nevoie de această "demnitate"şi "onoare" pe care rişti să le pierzi acum"!

Sexualitatea înainte de alcătuirea familiei este o adevărată „cutie a Pandorei". Este vital să nu se atenteze la drepturile şi,, liniştea" Familiei de mai târziu, a ei şi a ta! Distracţia este un viciu dificil de controlat? Dar costul ei nu este nici mai mult nici mai puţin decât... liniştea unor familii! şi sacrificiile uriaşe care se vor raporta la ele...

- La urma urmei, ce se va întâmpla într-o neprevăzută situaţie în care vă despărţiţi? Ce se va întâmpla mai târziu în familie, atunci când mentalitatea "unui spirit de aventură iresponsabil" va fi înlocuită cu raţiunea că relaţiile intime sunt lucruri care transformă psihicul şi impregnează o amprentă de neşters naturii umane. Relaţiile intime creează "link-uri" nedorite, ce se vor resimţi cel mai bine mai târziu, în familie, ca în oglindă de către celălalt partener... toată viaţa! Acest lucru va fi o adevărată "fractură" mai târziu, iar în acest sens statistica divorţurilor nu minte...

Spre deosebire de alte experienţe devenite amintiri, experienţele păcatului (în special când e vorba de o relaţie a trecutului) nu se uită niciodată (...), şi cu cât lovesc mai mult în normele morale, cu atât vor avea un efect mai copleşitor asupra respectului reciproc şi liniştii unei familii!

În mod aparent paradoxal dar logic, aceste experienţe-amintiri devin cu atât mai frustrante (substrat pentru gelozie) odată cu trecerea timpului, rămânând mai târziu întipărite în sufletul "celuilalt" partener (...), aşa cum într-o cameră, posterele ar deveni permanente!

Nu este la voia întâmplării faptul că pentru începerea vieţii intime, Divinitatea a lăsat căsătoria şi nu altceva. Motivul este justificat prin consecinţe şi nu prin capricii...

| Deyutza1039 a răspuns:

Da, te-ai dezvirginat singura...

| Sooorin a răspuns:

Nu-i bai, l-ai scutit de o treaba, si asa daca te dezvirgina el se umplea tot de sange, acuma iti multumeste

| Roland22 a răspuns:

Ce fete dubioase si in ziua de azi.dar hai sa incerc sa iti raspund, desi nu ai pus nicio intrebarelaughing normal ca te-ai dezvirginat cu "penisul" de cauciuc...penis iti trebuia, de penis ai avut parte.

| Sibeluca a răspuns:

Offf sad nu mai ai ce sa faci acum, te-ai dezvirginat singura.