| roxxyale a întrebat:

am o intrebare mai mult pentru fete, am 13 ani si mi-a venit ciclu(prima luna), apoi a doua luna si a treia nu mi-a venit, ce sa fac? sa merg la doctor? va rog

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e cazul sa mergi la doctor. Primele menstre sunt neregulate, pot trece si 6 luni pana la urmatoarea fara ca asta sa aiba vreo semnificatie negativa. Stai linistita.

| R_8074 a răspuns:

Nu stai linistita ca si mie mi.a venit prima oara acum 2 ani in februarie si dupa mi.a venit dupa aproape 2 luni. Nu e nevoie de doctor decat daca nu te simti tu bine.

| ELLSSA a răspuns:

La 13 ani ai un ciclu dereglat.E normal!
Daca dupa varsta de 15-16 ani o sa fie la de neregulat, atunci este timpul sa mergi la un ginecolog.
Stai linistita, doar ca trebuie sa fi pregatita in orice momenthappy

| BomBonika_9617 a răspuns:

Timp de 2 ani tongue ciclul nu se regleazahee hee nu ai dc sa-ti faci griji :**: eu am de fff mult ciclu... si uneori tot imi intarzie tonguehee hee te-am pupat :*:*:

| Comatose a răspuns:

Nu trebuie sa mergi la doctor asa mi s-a intamplat si mie. ciclul este neregulat dupa 1-2 ani se va regula.asa ca stai linistita iti va veni.multe imbratisari si Hristos a Inviat! funda?

| Andrei32133 a răspuns:

E ceva normal nu te spria asa este la inceputnu ai de ce sa ati faci grij pina nu se devolta organele bine nu va fi regulat asa ca nu te speria

| Zoya333 a răspuns:

Este ceva normal :* Si mie imi mai intarzie si sunt deja ani buni de cand mi-a venit prima oara

| RrreeallTtiiMee a răspuns:

Buna! Vorbeste cu parintii de preferat mama,dar vb cu ei, daca esti racita atunci este normal, daca nu esti racita si totul e ok inseamna ai ceva probleme asa ca mergi la un medic.Bafta!

| alintush15 a răspuns:

Este ceva normal deoarece la primele luni ciclul menstrual este neregulat astfel prima perioada adica primele luni va fi cu dereglari o luna este alta luna nu este___ sau poti avea 3 zile si luna urmatoare 7 zile fii pe pace__dar poti sa te adresezi mamei la sigur te va ajuta sau daca crezi ca deja este ceva anormal poti consulta un medic__succese :*:*:*

| ILoveYouSoMuch a răspuns:

Este cam normal.Se intampla mai ales acum ca esti in primele luni...Dar totusi du-te la doctor...Este posibil si sa ai o problema adica este o posibilitate. Sper ca te-am ajutat.

| Simona_9410 a răspuns:

Cand nu iti vine ciclu inseamna ca esti insarcinata deci te-as sfatui sa faci ceva