Vor asta ca sa se simta si ei bine... poate au si ei incredere in ei ca se pot controla si ca o sa isi dea drumu afara.
Si daca o sa se intample vreodata sa ramana fata gravida o sa ii cumpere vreo pastila de aia de a 2 zi...
Nu frate fac sex fara prezervativ majoritatea pentru ca se simt mai bine...sensibilitatea este foarte mare
Si se gandesc ca poate nu o sa ejaculeze ei... din pacatee se intampla des sa fie cu ghinion
Nu ca as opta pentru sexul neprotejat, dar pana la urma cred ca si fetele prefera sexul fara prezervativ. Multe sunt cele care inghit pastila de a doua zi sau mai stiu eu ce. Oricum, nici cu prezervativ nu exista siguranta 100%. Banuiesc ca lipsa prezervativului ofera o placere mai mare. Sa nu aruncam toata vina pe baieti. Pana la urma, cheia e la fete, adica, accepta sau nu propunerea baiatului. Nu era cazul sa te lamentezi asa, mai taie din imperativul ala, exista minori pe site si nu as vrea sa se sperie.
1. pai crezi ca un baat care afla ca prietena e bortoasa si stie ca vina e a lui ii mai arde sa fe cu ea?
2, nu stiu dar cred ca este un motiv
"Adica aveti lipsa totala de creier si va doare asta, sau ce?! Vreti sa vina prietena sa zica:,, maine mergem sa luam scutece.''?"
Nu se intampla asta daca prietena ia anticonceptionale. Ia-o mai usor.
Uni baieti vor sa faca sex fara prezervativ pentru ca sunt idioti, eu cand fac FOLOSESC prezervativ pentru ca femeiile pot avea boli!
cand faci sex cu sotia nu are rost sa folosesti prezervativ dar, cand te duci si agati una d p str DA!
Ce pot sa spun, vor sa o faca fara prezervativ pentru ca placerea e mai mare, iar partenera daca foloseste anticonceptionale e totu ok.sunt si fete care doresc asta, nu trebuie s dai vina numai p baieti sa stii si nici cu prezervativul nu e sigur 100%, dar fiecare face cum doreste! vruiam s iti zic ca nu e nici o problema daca ai folosi anticonceptionale.
Majoritatea baietilor vor sa dea impresia ca sunt stapani pe sine in astfel de situatii, dar nu constientizeaza ca spermatozoizii nu sunt doar in sperma, ci si in lichidul preejaculator si chiar daca isi controleaza momentul in care ejaculeaza, lichidul curge aproape pe tot parcursul actului sexual...
Un alt motiv ar fi faptul ca pe unii dintre ei ii poate incomoda prezervativul...
Oricum, ramane la aprecierea fiecaruia cum face si ce face. Important e sa te gandesti de 10 ori inainte sa faci ceva. Este mai usor sa previi decat sa inlaturi o sarcina nedorita sau chiar boli cu transmitere sexuala.
RRSecularHumanist întreabă: