| Complicat a întrebat:

Salut.Am o intrebare pentru baieti! Inainte de a face sex cu prietena mea ma duc la baie si fac pipi, iar apoi incepem actul in sine...penisul imi e sculat 100% iar in timp ce facem sex am o senzatie de a-mi veni sa fac pipi! Evident ca nu fac pipi pe mine ci abia dupa ejaculare fac pipi doar ca senzatia asta imi grabeste ejacularea.Ce parere aveti? Vi s-a intamplat? Remedii?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este doar o senzatie pe care chiar sa doresti sa o indeplinesti nu ai reusi sa o faci deoarece exista un mecanism al organismului care nu permite urinarea in timpul actului sexual. Faptul ca ejaculezi destul de repede se datoreste lipsei de experienta, a supra excitarii.Cu timpul dupa ce vei acumula o minima experienta toate acestea se vor diminua pana ce vor dispare cu totul, ajungand la un moment dat ca fata sa fie pusa in situatia de a ti-o aduce la viata laughing

| Complicat explică (pentru corbulalbrosu):

Adica sa mi-o aduca la viata? big grin

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Complicat):

Dupa o vreme cand te vei obisnui intratat cu iubita ta incat va ajunge la un moment dat sa te agaseze si prezenta sa te asigur ca nu ti se va mai scula nici in cazul in care ea va defila dezbracata prin fata ta.In aceste momente va fi nevoie de toata priceperea ei pentru a ti-o insufleti, Te asigur ca nu sunt doar povesti in foarte multe cazuri sunt triste realitati.

| mihai69 a răspuns:

Dacă nu ai vreo infecție urinară, nu mi se pare totuși normal să urinezi chiar așa des. Iar dacă ai acea infecție, cu atât mai mult ar trebui să mergi la un medic, să-ți dea un tratament pentru ea.
Și chiar dacă ar fi ceva provocat doar de excitație, tot cred că e mai bine să mergi la medic, măcar să confirme o persoană calificată că într-adevăr nu ai nicio afecțiune.

| Emilian65 a răspuns:

Asa se intampla cand esti prea dornic de sex. Dupa mai multe numere de sex, vei vedea ca totul va intra in normalitate.

| All4QuestionS a răspuns:

Da am patit si eu asa... n-ai cum sa faci pipi in timpul sexului... asta se intampla pentru ca nai destula experienta sexuala. cand o sa capeti experienta minima o sa incerce ea sa ti-o invie big grin