Nu cred că există termeni într-o relaţie pentru nimic. Totul vine de la sine. Fiecare ştie când e cazul sau nu să facă ceva în relaţie.
Dupa 3 saptamana a facut oral? baiatul a vrut-o doar pentru asa ceva, si tipa daca o fi acceptat din prima cred si eu ca a lasat-o sa poate a facut cu 20 inainte cu care a stat o luna de ex
Ce-i drept, il inteleg. da, nici eu n-as vrea sa gasesc o fata sa-mi faca felatie de trei ori pe zi.sigur n-ai inventat tu povestea asta? cum, a lasat-o sa-i faca sex oral si dupa aceea s-a despartit de ea? putea pur si simplu sa o refuze, daca i se parea ceva deplasat. dar presupun ca l-o fi constrans.
Intr-o relatie, trebuie sa se stabileasca de la inceput limitele. Acest lucru se face prin comunicare. Asta a lipsit si in relatia prietenei tale, daca spui tu ca din acest motiv s-au despartit.
Oricum, mi se pare destul de pueril motivul invocat de el. Poate ca nu i-a placut sexul oral pe care i l-a facut, asa se schimba totul.
Eu cred ca tu ai 3 saptamani de relatie si ai vrea sa-i faci un oral iubitului tau Depinde de cati neuroni are el...
Nu exista termene ci sentimente eu asa zic si mai ales daca iubesti si te simti iubita totul vine de la sine.
Depinde de la o persoana la alta.nu exista un termen anume.cand te simti pregatita si simti ca vrei acest lucru.
Eu nu cred ca tipul a lasat-o pe prietena lui pentru i-a facut sex oral dupa 3 saptamani e abureala. Eu zic ca tipul doar a folosit-o pentru asta. si dupa aceea Pa. Nu ca i s-a parut ciudat.
A da.si pentru prima intrebare : asta depinde. fiecare persoana gandeste diferit