| antonius74 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete mai ales: cum ati reactiona daca fiind singure, un baiat v-ar intreba daca vreti sa fiti prietena lui, voi il intrebati cat de mult ii place de tine, iar el raspunde iearhia urmatoare:
1. Dumnezeu
2. Tu
3. Parinti/Frati
Multumesc de pareri!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
22 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu as crede ca e neserios si ca totul e doar vrajeala, asa ca nu l-as lua deloc in serios.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu l-as crede.laughing

| liz23 a răspuns:

Depinde ce insemna persoana respectia pentru mine, daca imi place ii dau atentie daca nu, poate sa-mi insire ce vrea el ca nu ma afecteaza

| butt3rfly16 a răspuns:

As crede ca face misto de minelaughing

| carminaburana43 a răspuns:

Eu nu sunt ateu chiar de aceea mi-ar displacea sa ma numeasca astfel.As dori dovezi ca de vrajeli m-am saturat.In rest iubi sa-mi zica imi place sau ce m-a dat o data gata:cel mai iubit dintre pamanteni.

| Silvia a răspuns:

WOW! Ar fii prea...ciudatwinking. Nu l`as prea crede.big grin

| Cryssy a răspuns:

Pai nu stiu cum as reactiona...cred ca m-as gandi foarte mult daca intr-adevar tine la mine sau nu...

| Cryssy a răspuns:

Ar putea sa tina la tine...thinking

| xibalba a răspuns:

Ii respect credinta si gata. Dar iubirile astea se manifesta destul de diferit. Una e pentru Dumnezeu, alta pentru persoana iubita, alta pentru parinti/frati.

| Betty18 a răspuns:

Sigur nu l-as crede...este doar ipocrit
nu este logic cum sa iubeasca mai mult fata decat parintii care i-au dat viataworriedsau fratii

succes

| daii a răspuns:

Pai. daca si mie imi place putin de el.sa zicem ca l-as crede(nu in totalitate, dar l-as crede). Dar daca nu imi place deloc de el.nu i-as da importanta.

by daiiwinking

| lola a răspuns:

laughing Probabil a s incepe sa rad si apoi daca mi-ar placea de aceea persoana a s accepta...[nu cred ca a s tine cont de ce ai enumerat...probabil ai zis-o pentru pur amuzamenton the phone

| inna a răspuns:

3, 2 si 1 pot sa l sterg de pe lista? tongue

| Orannginna a răspuns:

E putin impropriu spus ca un baiat ar putea plasa o fata pe care doar o place inaintea familiei. Iar Dumnezeu este ceva in care credem, un fel de divinitate deci e de la sine inteles ca este cap de lista, nu necesita specificat. Eu asa vad lucrurile. happy

| Instinkt a răspuns:

Nu poti face un clasament una e iubirea de familie alta e iubirea de religie si e complet diferita iubirea pentru iubita ta sper ca am fost explicit

| Viuvi a răspuns:

Ar trebui sa-mi dovedeasca mai intai!
Mi s-ar parea ciudat si nu i-as acorda atentie, dar daca ar mai insista putin si eu as fi simtit o atractie pentru el mi s-ar schimba parerea!
Sper a te-am ajutat!
Bafta!

| emy a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.Eu cred ca iubirea fata de Dumnezeu, de sora/frate si fata de persoana iubita se manifesta destul de diferit.Asa ca nu poti face o comparatie. Te pup! Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3, 2, eu sunt atee, multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3, 2, 1...parerea mea nu? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te la cat cunosti acea persoana...de acolo iti dai seama daca e sincer sau isi bate joc...parerea mea... iar daca nu cunosti acea persoana cat ai nevoie asteapta sa treaca un timp si sa va cunoasteti...parerea mea

pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 - Ar fi ciudat sa ma intrebe "vrei sa fii prietena mea?"... ca la gradinita. La varsta noastra avem relatii cu oameni pe care ii placem. Ele se dezvolta (sau nu) in functie de compatibilitatea dintre noi in timp - in functie de cat de mult ajungem sa ne placem, sa ne dorim sa ne petrecem timpul impreuna, etc.

2 - Presupunand ca totusi, m-ar intreba daca vreau sa fiu prietena lui (precizez ca din start mi-ar face o impresie gresita), cu siguranta nu l-as intreba pe ce loc ma pune in acel moment (cand ma cunoaste de asa putin timp)!

3- Daca totusi l-as intreba, mi s-ar parea extrem de ciudat si foarte ne-credibil sa ma puna pe mine (o fata pe care o cunoaste de FOARTE putin timp) pe locul 2, inaintea familiei. As putea sa cred ca m-ar putea pune sotul meu, un om pe care il cunosc de ani de zile, inaintea parintilor si fratilor, dar nu un baiat pe care numai ce -am cunoscut si care doar ce m-a intrebat daca vreau sa ii fiu prietena. Este foarte probabil sa minta.

4 - Trecand peste cele 3 precizari de mai sus, banuiesc ca intrebarea ta era daca m-as simti jignita ca nu ma pune pe primul loc. Mi se pare destul de clar ca poti primi 3 feluri de raspunsuri:
- fetele credincioase - nu se vor simti jignite; pentru ca si ele il pun pe Dumnezeu pe primul loc;
- fetele credincioase (unele) - e posibil sa se simta jignite si sa considere ca trebuie sa fie pe primul loc;
- alte fete necredincioase - nu se vor supara, considerand ca atunci cand iubesti un om il accepti si il placi asa cum e el (inclusiv cu credinta pe care o are). Vor intelege si vor accepta.

Sper ca raspunsul meu te-a ajutat happy

| adela17 a răspuns:

Daca ar fi sincer si las cunoaste bine...si las place si eu...las crede...dar...nu complet dar cu timpul mi-ar putea demonstra ca a spus adevarul si nu a mintit...