anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare pentru folosirea lubrifiantilor in timpul unei partide de sex cum este nevoie sa il aplici? adica in timpul actului purtand prezervativ unde vine pus, de fapt totul despre asta, nu stiu cum sa ma exprim dar cred ca ati inteles ideea FUNDA celui mai bun si rapid raspuns

Răspuns Câştigător
| caus3lov3ya a răspuns:

Nu folositi lubrifiant. Afecteaza rezistenta prezervativului si ii face rau si ei pentru ca strica flora vaginului. Mult preludiu ca sa alunece. Sau daca vrei neaparat lubrifiant incearca unul pe baza de apa pentru ca nu pateste nimic latexul din care este facut prezervativul. Dca vrei sa te joci sub apa, foloseste lubrifiant pe baza de ulei (asta e mai cremos), dar degradeaza prezervativul asa ca foloseste prezervative non latex. Pentru anal poti folosi lubrifiant pe baza de silicon. Si acum: nu folosi mult pentru ca dauneaza, pune putin in palma si freaca palmele pana se incalzesc usor apoi lubrifiaza ...adica da cu mana cu lubrifiant in zona vaginala, la intrare si da si pe Gilbert ( putulica). Aa da, poti da si pe clitorisul fetei pentru o stimulare mai buna. Succes la tavaleala.

3 răspunsuri:
| ManiaculTau a răspuns:

Eu zic că nu merită să foloseşti lubrifiant în timpul actului sexual

| caus3lov3ya a răspuns:

Ideal ar fi ca iubita sa ceara sfatul medicului ginecolog sa vada daca are ceva pentru ca nu este indicata folosirea lubrifiantului daca are iritatii, candida sau alte chestii.

| andra12x a răspuns:

Sunt si lubrifianti care nu strica flora vaginului. Spre exemplu: http://imunitas.ro/products/gel-lubrifiant-maraton-parapharm