Este indicat sa faci exercitii de largire a deschiderii preputiului, ori de cate ti ori se iveste posibilitatea. Cand penisul este flasc, se introduc 2 degete sub preputiu si se trage in parti cu putere pana apare durerea prea mare, cu scopul de a intinde pielea preputiului cat si inelul fibros situat in capatul extrem, cel care NU permite ca deschiderea preputiului sa devina suficient de larga. Se pot folosi unguente (Betaderm, Dermovate, Nivea), care au rolul de a inmuia pielea si a usura intinderea sa, asa cum este prezentat chiar la inceputul urmatorului film educational :
INELE DE SILICON PENTRU LARGIRE PREPUTIULUI
https://www.youtube.com/watch?v=2FW-sALC-2g
Multa sanatate!
Fa multe exercitii de decalotare a penisului si vei vede ca in urma acestor exercitii totul va fi ok.
Asa am patit si eu dar acum sunt ok, incearca sa ti-l decalotezi cand faci baie deoarece am auzit ca e mai usor sa il decalotezi in apa calda
Am incercat frate, ideea e ca atunci cand nu e "sculat" il decalotez fara nicio problema, dar cand incepe sa se "scoale" toata pielea aia se retrage si devine inapoi cum era inainte sa-l decalotez, dupa ce incerc iar sa-l decalotez (de data asta cand e "sculat") trebuie sa pun forta sa trag de piele in jos sa iasa capul afara si nu iese tot, iese decat jumate ca incepe sa ma doara putin cand trag mai tare de jumate.
Mihai21089 întreabă: