Esti virgin haha
Am baiat de 29 de ani, băi puță cu urechi.
Să-ți trăiască, dar la vârsta dumneavoastră nu ar trebui să fiți cu nepoții si bastonul prin parc? Nu-i frumos sa va bagati nasul in treburile adolescentilor, nici noi nu folosim proteze, asa ca. sper sa nu ne mai revedem prin comentarii, ceau.
Ce te face sa crezi ca daca am baiat la varsta asta ar trebui sa am si baston?
Penibil!
Eu inca muncesc mai baiatule.Chiar acum plec la munca.
Dario,lasa-l! Astia credcae situl lor si ca nu are nevoie de sfatul cuiva mai experimentat!
De ce nu l-a intrebat pe taicasu?
Adolescenti cu mintea in colturi.
Unde sa bagi degetul? pe tractul urinar al pensiului?
Nu, asa ceva nu faci, pentru ca te iriti, infectezi si vei suferii ca un caine, de durere.
Masturbeaza-te ca orice adolescent cu mana, pana vei avea ocazia sa ai sex cu o fata.
Vad ca ai premiat un raspuns total cretin, unde nu-i indicat sa faci asa ceva unei fete, ca o ranesti si-i rupi himenul, producandu-i durere si sangerare, eventual infectie.
Acolo se ajunge cu blandete si fara degete "violente", dar toate la timpul lor, cand vei avea o fata la dispozitie, care sa te placa si sa vrea sa faca sex cu tine.
Am inteles ca trebuie sa bagi degetul e adv?
Raspunsul este DA. Insa numai in cazul in care ai plua mica. De regula doar atunci recurgi sa folosesti si alte organe ''anexe''... degetul, limba, buzele.
RRSecularHumanist întreabă: