| Dmitrie10 a întrebat:

Salut.Am o intrebare sexuala.Va rog sa ma iertati. Mi s-a intimplat de 2 ori ca noaptea dormeam si din penis mi-a curs sperma. Ce inseamna asta si care e cauza...Va rog raspundeti...

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se numesc polutii nocturne si arata ca esti la inceputul maturizarii sexuale (incepe pubertatea).

| mgtow a răspuns:

Da, ai avut vreun somn erotic si ai ejaculat in somn, se mai intampla daca la un timp indelungat nu te masturbezi ejaculezi in somn asta e totul.

| Adorable a răspuns:

Pai, baietii mai au si acele "Vise umede". Adica atunci cand un baiat viseaza ca face dragoste cu o fata, penisul ii intra in erectie in timp ce doarme. Nu este nimic anormal!

| ionut7782 a răspuns:

Nu e nimic sa te sperii.ai visat un vis erotic si ai ejaculat in somn.se mai intampla.nu exista barbat sa nu fi patit asta macar odata in viata.deci e ceva normal nu te speria.bafta

| Phutui a răspuns:

Visezi nasollaughing)

| Dmitrie10 explică:

Parca nu am avut visuri erotici, nici ejaculare, dar poate am avut ceva vreun vis cu gindul la vreo fata care imi place.Dar asta poate sa se mai repete des? si ce pot sa fac ca sa nu sa se mai intimple asta.mersi mult la toti de raspunsuri.nici nu stiu pe care sal aleg invingator.

| cris_2039 a răspuns:

Este o reacie normala a organismului la virsta pubertatii.Toti au avut harti in pat mai ales dupa un vis plin de actiune...

| DaLy_3090 a răspuns:

Pai sunt mai multe motive Dmitrie poate sa fie din cauza ca ca (PENISUL) devine mai activ sti ce vreau sa zic...
alt raspuns nu am

| andrei_5781 a răspuns:

Nu te speria...incepe pubertatea