| maximrobertalin a întrebat:

Salut am o intrebare sunt baiat: un coleg de-al meu mi-a zis ca daca am gurgui de la piept proeminent la atingere(tari)" a zis ca nu mai sunt virgin, e adevarat?

18 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Nu are treabă sula cu prefectura. Cine ți-a spus așa te-a mințit.

| h3r a răspuns:

Nu ești normal, dar știe el dacă tu ai făcut ceva sau nu? Ori i-ai împrumutat-o?

| maximrobertalin explică (pentru h3r):

Nu incepusem o conversatie despre dragoste este o carte care te invata despre aparatul reproducator la fete si baieti si el m-a intrebat daca mai sunt virgin si nu i-am raspuns dar in schimb mia pipait pieptul si l-am intrebat de ce face asa ceva si a zis ca nu-s virgin deoarece ii aveam moi la mine nu intodeauna is mi si voiam sa stiu daca e asa si multumesc pentru raspuns

| h3r a răspuns (pentru maximrobertalin):

Ce treabă are el cu tine?
Lasă-l în pace.
Tu știi ce-ai făcut, să nu-ți pese de părerea altora.

| maximrobertalin explică:

E vreo problema cas tigan? sau ce?

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns (pentru maximrobertalin):

Niste telefoane nu vinzi?

| maximrobertalin explică (pentru AnalbagBannatPeNedrept):

Ma iei la misto? girafo? fata de girafa ce esti

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns (pentru maximrobertalin):

Nu-mi raspunsasi cu telefoanele

| maximrobertalin explică (pentru AnalbagBannatPeNedrept):

Cred ca ai mancat ceva la masa si ai inghitit din greseala vreo cartela sim si capul tau trebuie decodat e bolnav cred ca ai cancer saracu de tine! Da multumesc pentru raspuns am primit deja raspunsuri de la alti si miau fost de folos raspunurile altora decat ale tale bolnavule du-te la un psiholog ca ai o problema cu culoarea mea si cu telefoanele? ce vrei sa afli cat de negru e ***meu stai linistit ca cu *** el imi fac treaba bine chiar daca e inchis la culoare domnu decolorado. Aici incheeem citatul daca ai intrebari despre culuarea mea uitate la culuarea ta ca de cat un branzos ca tine mai degraba sa fiu colorat. Sunt chipes si asa

| mini35 a răspuns:

Nu este adevarat daca nu ai facut sex sau vreo operatie esti inca virginhappy

| Bogdan2104 a răspuns:

Pe noi ne intrebi?

| maximrobertalin explică (pentru Bogdan2104):

Care voi ca pe postu asta la TPU e tata lumea si da intreb ca sa stiu daca e adevarat daca stii sti daca nu nu! sti ce raspuns mi-ai dat? e ca si cum ai spune dar nu stiu intreaba-ma ca sa te intreb! ce ti se pare aiurea intrebarea?

| Bogdan2104 a răspuns (pentru maximrobertalin):

Scuze, m-a amuzat partea cu "...nu mai sunt virgin, e adevarat?"
Chiar imi cer scuze, n-am mai auzit de chestia asta...
Ce legatura sa aiba asta cu virginitatea?!

| maximrobertalin explică (pentru Bogdan2104):

Eu cu colegu meu de liceuincepusem o conversatie despre dragoste este o carte care te invata despre aparatul reproducator la fete si baieti si el m-a intrebat daca mai sunt virgin si nu i-am raspuns dar in schimb mia pipait pieptul si l-am intrebat de ce face asa ceva si a zis ca nu-s virgin deoarece ii aveam moi la mine nu intodeauna is moi si voiam sa stiu daca e asa cam asta-i tot. dar acum stiu ca nu-i adevarat intre noi fiind vorba n-am de ce sa mai umplu capu cu baliverne cu toate ca acum nu mai sunt acum n-am de ce sa mai ma tem ca ori cum no sa afle are o problema cu viata mea personala!

| Bogdan2104 a răspuns (pentru maximrobertalin):

Urat din partea lui!
De fapt daca te si pipaie, o fi interesat smug

| NewGeneration a răspuns:

Vad ca nici copiii de la tara nu sunt prea isteti

| maximrobertalin explică (pentru NewGeneration):

Sunt de la oras dar numai conteaza si tu ce esti daca eu is copil adult?