Daca e o fata romantica, faci ceva romantic, daca e o fata studioasa-mergi pe carti, albume, daca-i place muzica-cd-uri, invitatie la un spectacol, ii dedici o melodie la radio, etc, etc. Daca ai putina imaginatie, o duci intr-un parc, aprinzi lumanarele pe care le asezi in forma de inima si ii declari dragoste vesnica.Sunt multe posibilitati, important este sa o "atingi" la punctul sensibil.
Înainte de a te implica mai mult, asigură-te că merită/Pune-ţi imaginaţia la contribuţie!/Sau nu eşti un tip creativ?/Tu o cunoşti cel mai bine/Noi doar venim cu păreri din exterior/Dar tu ştii ce îi place şi ce nu/Pune-ţi în aplicare cele mai ascunse talente/Şi fă-o să se simtă specială
Organizeazai o seara romantica acasa cu luminari si un buchet de flori...pregateste o masa cu bucate sa se simta si ea regina...sa stati sa discutati sa va simtiti bine
Pai din cate am inteles eu vrei sa'i faci o surpriza...
pai am aici cateva ideei:
-poti sa ii cumperi un cadou
-sa fii si mai iubitor cu ea asta ar face'o sa se simta iubita si ar fi o surpriza
-sa incerci sa o descoeri mai bine pentru. ca esti cu ea doar de o saptamana totusi si asa poate o sa realizezi cine e de fapt, ce ii place ce nu ii place mai pe scurt gusturile ei
sper ca te'am ajutat; x