anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o intrebare...
sunt cu prietenul impreuna de acum de 2 ani, si avem relatii cam de un an jumate si tot timpul facem asta neprotejat, adica nu da drumul inauntru, cum credeti este normal, sau ar fi vreo priblema la unul din noi.multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Crancix a răspuns:

La intrebarea care ai pus-o tu, ``normal`` il pot asocia cu 2 cuvinte ``placere`` si ``incredere``, Fara protectie placerea este mult mai ridicata, dar necesita sa ai incredere in iubitul tau, cu protectie plagerea este putin mai scazuta, si nu necesita incredere... Normal este cum iti place atat tie cat si iubitului tau

6 răspunsuri:
| GeorgeNGA a răspuns:

Salut! Este destul de riscant. adica daca intr-un moment nu mai rezista si isi da drumu ce veti face? Folositi si voi un prezervativ sau anticonceptionale happy sa fiti siguri 100%. Succes.

| th3end a răspuns:

Hmmm te-ai cam grabit, adica o faceti de 1 an si jumatate si voi sunteti impreuna de 2 ani.
Nu e nicio problema sa o faceti neproteja cat timp nu da "drumul inauntrulaughing" dar e totusi e riscant. Oricand se poate intampla ceva gen sa ejaculeze fara sa isi dea seama sau alte probleme.
Aveti grija! big grin

| anat a răspuns:

Stiti nu m atem de o sarcina...de acum ma cerut de la parinti avem o relatie de care stiu toti, nu este numai o aventura.am incredere in el...ma simt foarte bine cu el.
ma tem sa nu am eu vreo probleme,adica sa nu pot avea copii, ca in tot timpul ista nu am ramas insarcinata, totusi un an jumate este ceva timp...

| TukAnk a răspuns:

Draga anat,sa te luminez ca este f posibil sa ramai insarcinata si cu ''pazitul'' asta,adica ca ejaculeaza afara,nu este sigur deloc pentru ca in timpul actului sexual penisul elimina cantitati mici de lichid seminal ce pot contine milioane de spermatozoizi, ca nu ai ramas gravida pana acum e ca Dumnezeu s.a indurat de tine si s.a uitat la mintea ta! din ceea ce ai scris tu nu se intelege unde ar fi problema sau care e nelamurirea ta, am inteles din comm celorlaltzi ca tu de fapt te ingrijorezi ca ar fi o problema de sanatate la unul din voi ca n.ai ramas gravida pana acum, deci pana si tu esti mirata de lucrul asta, de aici denota lucrul ca n.ai vizitat niciodata un medic ginecolog care sa iti fi spus daca totul e in regula dau daca esti sanatoasa si fertila, ceea ce esti f rau! pune un pomelnic la biserica ca n.ai ramas gravida pana acum.Tot timpul de.acum cand vei mai face sex neprotejat sa te gandesti daca merita sa stai cu stres si dubii...probleme la mine sau nu? spermatozoid prost sau nu? gravida sau nu luna asta? omg, sunt consternata.

| anat a răspuns:

La ginecolog am fost, am fost 3 ori ca sa ma controlez ca stiu ca trebu si este necesar, si o data nu demult 10 zile in urma, cind am depus cererea de casatorie.mi-a zis cai tot in regula.si nu sunt probleme.

| anat a răspuns:

Nu ma avut curaj sa intreb daca pot fi sterila, daca pot avea copii...cred ca ma mai duk o data si ma interesez...