| AlexO25 a întrebat:

Am o întrebare, vă rog ajutați-mă! De ceva timp mi s-a pus pata răăău pe o fată...mă gândesc tot timpul la ea și nu știu ce să mai fac. Am vorbit de câteva ori cu ea dar nu am mai stat cu o fată în viața mea și nu știu ce să-i zic. Dați-mi sfaturi despre ce ar trebui să vorbesc cu ea, ce să-i spun ca habar nu am dar îmi place enoorm de mult de ea.

Răspuns Câştigător
| TheUltimaTeHack a răspuns:

Amice,iti spun din propria experienta...incearca sa te apropii mai mult de ea ca prieten, asa vei stii ce ii place si ce nu...Sa nu crezi ca trebuie sa vorbesti machiaje,ruj, etc.
Imagineaza'ti ca e un prieten obisnuit:fii amabil cu ea, daca are vreo problema ajut'o cu ce poti, iar... dupa o perioada de timp, spune'i ca o consideri draguta.
De aici te descurci tu, ar trebui sa stii destule despre ea pana la ultimu pasbig grin
Bafta!
Funda?:3?

4 răspunsuri:
| Smile3 a răspuns:

Incearca sa faci conversatiile sa se desfasoare singure, subiectele sa vina de la sine.(Daca ai inceput bine cu ea si ea o sa contribuie la conversatii) Trebuie sa cauti doar la inceput o scuza/un subiect cu ajutorul caruia sa o bagi in seama. Exemplu: "Ce faci?[...] bine si eu"-->" Auzi, ma uitam pe ask [pe net] si am vazut o intrebare care m-a pus pe ganduri [ ex: Cum arata relatia perfecta pentru tine? ] si dupa mai continui tu ca "Stiu ca, cu asta am fost chiar evident, dar crede-ma, nu sunt un disperatwinking.pur si simplu, m-a facut sa ma gandesc la tine. nu ma lasa curiozitatea laughing"/ Azi am vazut o fata care semana cu tine si mi-a starnit curiozitatea. oare ce ai facut tu astazi? laughing / Ce preferi? [si ii dai comparatii "cinema/plimbare in parc", " culoarea cutare/cutare ", etc..si ii spui " plictiseala "... La un momendat poti sa-i zici "te stresez?"(Asta daca ai impresia ca numai tu tragi sa vorbiti..si ea nu prea iti raspunde), daca zice "nu", e de binewinking! Sau chiar "scuze daca te stresez "..asa o sa inceapa sa spuna ca nu e adevarat si o sa-si ceara scuze ca ti-a dat impresia asta.Iar dupa o sa vorbeasca mai mult laughing

| raducanumihaela a răspuns:

Cati ani aveti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi primul rand trebuie sa afli daca ii place si ei de tine si ai putea sa ii lasi un mesaj pe net de exemplu cand ea nu e pe net ii lasi mesajul ...si intri pe invizibil si cand se conecteaza ea astepti cateva minute sa citeasca si pe urma intri. si vezi ce reactie are la ce i-ai zis. Daca e rece nu are rost. sau daca nu a zis ca si ea te place. bagi ceva de genu dupa ceva timp '' a mie imi place de tine si pe tine te doare undeva'' si daca zice '' de ce spui asta'' tu zici '' pai tu nu ai zis nici cai alba nici cai neagra deci nu-ti place''. si etc de aici vorbiti. Si DACA o sa fiti impreuna cand o sa va intalniti totul o sa vina de la sine.

| Lisa01 a răspuns:

Este foarte important sa iti dai seama daca si ea se simte atrasa de tine. Daca nu, fa o sa se simta.