20% din femei nu sangereaza la primul contact sexual. Cauze: himen absent din nastere, rupt in timpul unor exercitii mai bruste (spagat, de exemplu) sau in timpul masturbarii, himen elastic care se rupe doar la prima nastere, himen subtire si prost vascularizat care nu sangereaza la rupere. Mai sunt si femei care sangereaza extrem de putin (2-3 picaturi cat gamalia de ac) si nici nu observa aceasta sangerare.
Nu e neaparat nevoie sa sangereze. O fata e fata mare ( virgina ), atunci cand nu a avut sex ( himenul poate fi intact sau nu )
Nu am cine stie ce experienta in domeniu (doar de 3 luni) dar pot sa iti spun ca e posibil sa nu sangereze la primul contact. Poate avea himenul elastic si s-ar putea sa sangereze mai tarziu
Sunt exceptii.Nu e obligatoriu sa sangereze cand se rupe himenul, sunt unele persoane la care himenul se rupe cand se declanseaza nasterea.
Daca "himenul e mai elastic" nu e nici bine nici nu prea, e ceva perfect normal, nu ai pentru ce sa-ti faci griji.
Sunt 3 posibilitati daca fata nu a sangerat:
1.nu era virgina
2.are himenu elastic si nu ai dezvirginat-o din prima
3.nu a sangerat chiar daca ea era virgina
Pai mai spuneti-mi daca,, himenul e mai elastic"
astai bine sau nu prea, ce sa fac trebuie sa stiu numai decit ok astept
Eu nu am sangerat deloc Depinde de organism dar si de modul in care ''o faci''. Daca e brutal, eu cred ca sangerezi, sau se poate si contrariul.Cu cat e mai ''finutz'', cresc sansele sa nu sangerezi si nici nu doare.
Nu trebuie neaparat sa sangereze, asta depinde de organismul fiecarei persoane. unele fete sangereaza abia a doua sau a treia oara, sau poate chiar deloc... importanta e si starea pe care o au in acel moment. nu am prea multa experienta dar eu asa stiu. sper sa iti fie de folos raspunsul meu
Sangerarea apare datorita ruperii himenului. Daca himenul se rupe, poate apare acea sangerare, mai mult, mai putin, sau...deloc. Mai exista si posibilitatea ca himenul sa fie elastic, si sa se rupa la un act sexual ulterior, sau,. tocmai la o nastere. Deci, sangerarea, nu este o proba a virginitatii, ca banuiesc ca asta te interesa...