Spune.i in gluma ca ai vrea, e cel mai bine. Atunci vei stii daca e de acord. Spre ex spune.i de cineva care a cerut cuiva, de ce a zis cineva legat de sexul oral, orice ca sa aflii daca are o parere buna despre asta. Apoi poti sa-i spui ca tu i.ai face ei, si subtil.o intrebi daca si ea ar face. Si gata.
Aveti numai doua saptamani de relatie. Daca o sa fie ceva sexual intre voi gandeste-te ca totul vine de la sine.De ce fortezi lucrurile? Stai cuminte baietelule plin de hormoni si lasa timpul sa le rezolve pe toate.
Cel mai injositor(urât )lucru pe care îl poate face este sa o îmbete. Actul sexual trebuie sa fie de comun acord. O persoană foarte beată nu mai are discernământ. E ca și cum ai profita de cineva cu probleme mentale.
Daca o sa vrea o sa iti faca ea, vrei sa o pierzi doar pentru ca vrei un oral?
Pai si daca ea ar vrea sa imi faca oral, nu ar spune, ii este rusine, este timida si as vr eu sa fac primul pas, dar si mie imi este frica ca ma va rufuza si ca o sa o pierd, zi-mi tu cum ar trebui sa fac!
Cati ani ai? Nu judec, vreau doar sa stiu, și am sa iti spun cum sa o abordezi...
Deci eu am 14 ani abia impliniti si ea 13 abia impliniti, nu parem de 13 efectiv 14 ani, corpul nostru si mintalitatea ne ascunde varsta, suntem maturi!
Ai reusit sa o convingi, ar trebui sa ii faci tu primul
Uite, si eu am 14 ani si știu prin ce treci, e doar o faza, multi hormonii, daca si ea trece prin aceasta faza atunci cu siguranta ar vrea si ea.Dar trebuie să o iei usor, si in nici un caz printr-un mesaj (ca o sa trimita la toate prietenele ei
Iti multumesc pentru raspuns!